Gizemlikiz53 dogumdan oncede hep oldum sadece doguma son haftalar da karnim cok buyudugu icin birsey yapamiyordum anca esim yapiyordu lohusaliktan yeni çıktım acisini cikartiyorum son aylarin😄😂

Gizemlikiz53 sen şu yaş farkına para için evlenmissindir diyen kadın degil misin. Kız sen para kalmayacak diye dusunmekten orgazm olamazsın. Boşuna zorlama

Emnes oha ne diyosun be sen bu nasıl laf ya 😠😠 gerizekalı mal ha ayrıca senin gibi koca delisi değilim evde kaldığım için gidip 20 yaş büyük biriyle evlenmedim 😘😘

Emnes senin kocan yaşlı bunak onda o iş o yetenek yok sen zevkini alamıyorsun diye beni kıskanma 😛😛😛😛

Emnes ayrıca da benim kocam en azından benimle rahatlıyor ben ona yetiyorum işini görebiliyor ve bana tadımı aldırıyo senin yaşlı gibi başkalarına bakarak başkalarını hayal ederek yapmıyor hadi canım yeterince cevabı aldıysan sana iyi geceler

Gizemlikiz53 5 yıllık evli olup hiç
            Oral ve doggy pozisyonu yasamayan mı söylüyor üstelik bunları. Yazık ya cidden çok üzülüyorum sana

Emnes hani evlendiğinize pişmandınız ?

Pikoo bu beni ilgilendirir. Kendini bilmez birine kocama laf attıracak degilim

Emnes geçmiş gitmiş kadın zaten moderatör tarafından uyarılmış daha ne diye kadının postuna çamur atmaya çalışıyorsunuz demekki yaranız varmışki gocunmuşsunuz.