Her ilişkide orgazm olur musunuz 🤔
ORGAZM KONUSU
Gizemlikiz53 evet yoksa neden iliski olsun 😄
eserekli_kiz1 😄😄😄 doğumdan önce hiç bir ilişkide orgazm olmazdım 🙈🙈
Gizemlikiz53 dogumdan oncede hep oldum sadece doguma son haftalar da karnim cok buyudugu icin birsey yapamiyordum anca esim yapiyordu lohusaliktan yeni çıktım acisini cikartiyorum son aylarin😄😂
Gizemlikiz53 sen şu yaş farkına para için evlenmissindir diyen kadın degil misin. Kız sen para kalmayacak diye dusunmekten orgazm olamazsın. Boşuna zorlama
- Düzenlendi
Emnes oha ne diyosun be sen bu nasıl laf ya 😠😠 gerizekalı mal ha ayrıca senin gibi koca delisi değilim evde kaldığım için gidip 20 yaş büyük biriyle evlenmedim 😘😘
eserekli_kiz1 iyi yapıyosun 😄😄
Emnes senin kocan yaşlı bunak onda o iş o yetenek yok sen zevkini alamıyorsun diye beni kıskanma 😛😛😛😛
Gizemlikiz53 hayır 🤣
beybeybey50 🙈🙈😄😄😄
Emnes ayrıca da benim kocam en azından benimle rahatlıyor ben ona yetiyorum işini görebiliyor ve bana tadımı aldırıyo senin yaşlı gibi başkalarına bakarak başkalarını hayal ederek yapmıyor hadi canım yeterince cevabı aldıysan sana iyi geceler
Gizemlikiz53 salak ezik 23 yasında evlendim ne evde kalması.
Gizemlikiz53 5 yıllık evli olup hiç
Oral ve doggy pozisyonu yasamayan mı söylüyor üstelik bunları. Yazık ya cidden çok üzülüyorum sana
Gizemlikiz53 sen benim kocama kurban ol varoş
Emnes kocaların seks yeteneğini mi konuscaz şimdi de ayıp ya seninki böyle benimki şöyle yakışıyo mu
Sevdalugunhicsarmadi bunu başlatan ben degilim lütfen başlangıcını bilmediginiz konulara yorum yapmayın