Kızlar tatil için 2 günlük 4000 tl ye ver tutmuştuk Sapanca da bungalow evlerde ama maalesef ki hesap sahte çıktı arıyoruz cevap vermiyorlar, mesaj atıyoruz bakmıyorlar 😢 Borçlardan kafamızı kaldıramıyoruz biraz dinlenelim dedim onda da dolandırıldık 4000 TL’nin yarısını hesaplarına attık yarısına oraya gidince verecektik 😞 Nasıl insanların rızklarına göz koyuyorlar anlamıyorum. 1,5 yaşında kızım var bazen yeri geliyor istediklerini yapamıyoruz bile ama bize bi tatili çok gördüler pislik insanlar. Gece gece uyku tutmadı lütfen moral verin bana 🤲 Daha önce böyle bi durum yaşayan var mı 😔😔😔

Polis veya avukat tanıdığı olanlar da bana yardımcı olabilir mi? Bu arada kusura bakmayın herkese iyi bayramlar yazmayı unutmuşum üzüntüden ve stresten 😔

Defne1111 çok geçmiş olsun çok bir bilgim yok üstte kalsın. Bir bilgisi olan yardımcı olur İnşAllah 🤲🏻 Bayram bayram insanların eızıklarına göz koymuşlar 🙄

Slovem08 Allah razı olsun. Normal bir günde olsa tamam yine bu kadar takmazdım ama bayram bayram hiç mi Allah korkusu kalmamış onlarda bunu anlamıyorum 😔

Defne1111 hesaplarına yatırmışsınız ordan rahat bulabilirsiniz polise gidip dekontu falan verin yardımcı olurlar bence. Paranızı geri alırsınız bu şekilde. Allahım ya nasıl insanlar bunlar neyse canınızı sıkmayın bence geri alabilirrsiniz paranızı siz sakin olun ve bundan sonra kesinlikle güvenli yerlerden seçin tatilinizi ucuz diye insanları kandıran cok oluyor bu aralar

Colahusu Safadaki yorumlar memnuniyet bizi yanılttı maalesef. Buradan sayfa ismi versem sorun olur mu bilmiyorum ama internet sitelerine kadar herseyleri tam organize şekilde kurmuşlar. Avukat bir tanıdığımız soruşturuyor şimd İnşallah dediğiniz gibi olur da paramız geri yatar 🤲

Defne1111 geçmiş olsun canım . Malesef hesap fake olunca polis avukat pek bişey yapamıyor , bizimde başımıza geldi .

Polyannacilik bence bu tür seylere yasak olmamalı en azından sikayet memnun kalınmayan sayfalar söylense 3 5 kişi en azından agızdan agıza yayılır 1 kişinin daha canı yanmamıs olur bence

2bebelianakurt burda hepimiz anonim kişileriz bu tür şeyler öne sürülerek takipçi toplama satış yapma yada reklamını rahat şekilde yapan insanlar olabiliyor bunların önlenmesi adına kople yasak malesef üzgünüz 😶😶

Defne1111 Instagram sayfasından falan yer bulunarak gidilmez ama ya. Sonuçta karşında anonim insanlar var. Ne yazarsa ona inanmak zorunda kalıyorsun. Bir sürü onaylı tatil sitesi var. Keşke oralardan baksaydınız.

Defne1111 ismi ne ben sapancada oturuyorum numarası varsa bı ariyim ben bakım cevap vereceklermi
                  Artık böyle dolandırıcılar çok arttı

Marbled Herşeyi onaylı zaten dediğim gibi sayfayı yazmak mümkün olsaydı siz bile inanırdınız 🥺

Aycaxx Allah razı olsun biz sürekli başka numaralardan başka hesaplardan yazıyoruz ama maalesef geri dönen yok 😔

Defne1111 Hollanda yaşıyorum oğlum fecbook üzerinden bi giyim mağzasından kocuk ayakkabı görmüş banada sordu ve gösterdi çok güzeldi. Bende onayladım getittir dedim 😁parayı internet bankacılıgı üzerinden ödeme yaptım, salı günü postanız gelecek diye mail geldi cuma oldu hala posta yok. İnternet siteside kalktı ortadan ulaşamıyoruz hiçbi şekilde. Polise gittik ve hiç bi şekilde bişey yapılamıyacağını ve çok dikkatli olmamızı söyledi.gitti 120€ böyle oldu.

Defne1111
                      Biz tatil.com da dolandırdık siz yine arayıp görüşmüşsünüz balayı paramız çöp oldu Ankara’nın ankamallin de olan dükkan biranda iflas etti ne paramızı alabildik ne de tatile gittik😢

Defne1111 ayyy bende öyle bir sayfadan kıyafet aldım maalesef memnuniyet dolu vardı ben sadece 100 tl kaptırdım ama o bile ne kadar zoruma gitmişti kendimi kullanılmış hissetmiştim çok geçmiş olsun inşallah alırsınız paranızı