Kizlar selamlar.. herkezin kurban bayramini kutluyorum
Sorum olucakti hamile olan bayanlara ve hamilelik gecirmis olan bayanlara
Hamile olupta(ilk basta) hic belirti olmayanlar oldumu?? Iki gun sonra regl olmam gerekiyor hic agrim sizim yok
Hamile kalmak istiyorum insallah rabbim isteyenlere ve hakedenlere nasip eder

Nabersin61 hayırlı bayramlar inşallah gönlünden geçen olur ama bu ay herkeste gecikme oluyor benimde ağrı olmadı 4 gün geciktim bende baya heveslendim ama malesef regl oldum🤷‍♀️

Deleted_1 ahh yapma yaa.. rabbim herkezin gonlune gore versin.. ben 8 aydir evliyim cok istiyorum.. dusenli iliski yasioruz ama rabbim hala nasip etmedi.. hayirlisi😞

Nabersin61 inşallah senin vardır canım zaten ben bu güne kadar neyi çok istediysem o benim imtihanım oldu o yüzden herşeyin hayırlısı rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah 🥰🌺🤲🏻

Nabersin61 bizde 4aydır deniyoruz olmadı benimde bu ay 3gün gecikti hala yok bel ve kasık agrim var ama benim bakalım hayırlısı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah

@“Nabersin61” benimde bu adetimden 8 gun gecti kasik agrilarim belimde yanma vardi goguslerimde agri var ama bilemiyorum iste test verdim sonucu bekliyoruz dua edin kizlar