Çok kötüyüm 4yıldır evliyim. Doktora gidiyorum ameliyyat oldum tedaviler ilaçlar kürler aklınıza ne geliyorsa yapdım ama yok olmuyor sabr ediyorum bu ay olucak diyorum ama olmuyor yeter ya bıktım acaba kötü insanmıyım ki Allah bana evlat nasip etmiyor?😖kime ne yaptım evladım yok her gün böyle düşüncellerle kafa yiğecem😫😫😫😫 ne olur bana dua edin çoçuğum olsun çokk istiyorum
Çoçuğum olmuyor😪😪😪
Feride_101 bende 2018 de evlendim kucagım boş bekliyorum..
Feride_101 yaaa kıyamam neden öyle düşünüyorsun ki kötülükle alakası olsa doğurup çocuğunu çöpe atan sokağa atan insanlar doğurmazdı herkes bir şeyle imtihan olur seninse imtihanın bu neden ameliyat oldun sorun neydi
Deleted_1 1defa boş gebelik geçirdim.sonra hamile kalamadım .2defa aşılama yaptırdım . Doktor sol tüpüm kapalı ama sağ tüpüm de iyi geçirmiyor dedi ameliyat olunmamı söyledi bende oldum ama hala hamile kalamıyorum. Ben daha ne yapayım?😔
Yavrukedi rabbim tez vakitde kismet etsin🙌🏻
Deleted_1 yumurtamda geç çatlıyor pregnly iğnesi vuruluyor
Feride_101 eşiniz hiç muayene oldu mu?
Babygirll evet onda sorun yok
Feride_101 tüplerini ameliyatla mı açtı 🙄🤔doktor benimde belki tüplerimin kapalı olabileceğini söyledi ameliyat diyince koktum şimdi tüp bebek deneyin Allahtan umut kesilmez
Feride_101 incir havuç kürünü denedin mi yumurta büyütüp çatlatıyormuş
Feride_101 Hiç kötü insan olduğun için diye düşünme Allah geciktiriyorsa var bir sebebi. Hiç ummadığın bir anda nasip olur inşallah. Allah her şeyin hayırlısıni versin sağlıkla imtihanmis etmesin. Bu gece yatmadan isminle dua edeceğim sana kimin duası kabul olur bilinmez. Rabbim sana en hayırlı zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah 🌸
Deleted_1 evet
Deleted_1 hayir. Brokoli ve soğan suyunu denedim. Rica etsem tarifini yazarmisiniz?
BQuen çook teşekkür ederim💓Allah razı olsun
Feride_101 ovulasyon testi alıp kullanın yumurtalarınız geç çatlıyor olabilir ama en azından catladigi günleri değerlendirirsiniz ALLAH tan ümit kesilmez bende düşük yaptım düşükten sonra hiç korunmadim 1 sene sonra ovulasyon kullandım günlerimi değerlendirdim hamile kaldım denemediğim şey kalmamisti benimde
Babygirll her ay doktordayım usm de yumurtalarıma bakıyor çatlama iğnesi veriyor ve dr.un söylediği vakit ilişki yaşanıyor yani ovulasyon testine ihtiyac varmı?
Feride_101 Arkadaşımın da öyleydi sol tüpü kapalıydı ameliyat oldu 6 ay sonra hamile kaldı onlar da 4 yıldır deniyordu doktorun alanın da iyi doktor muydu? Ben doktora göre değiştiğini düşünüyorum canım
Feride_101
Burdan bak canım yap ben denemedim ama faydasını görenler varmış
Feride_101 bana ameliyat demedi ama anestezili bir şekilde yumurtalıklara sıvı gönderecez sıvı giderse tüpler açık gitmezse kapalı demek ama hiç sormadım kapalıysa nasıl açılır diye