Ya ne yapsam olamıyorum ne yapabilirim ne önerirsiniz kızlar ya öyle öpüşme gibi şeylerde hafif zevk alıyorum hepsi bu lütfen banada öneride bulunun 🥺🤍
Kızlar orgazm hakkında
prensess_s eşinizde erken boşalma sorunu var mı ?
Diloland hayır baya uzun sürüyor ilişki anı
prensess_s tek opusmeyle kalmayin birbirinizin haz aldgnz noktlarini bulun birbirinize dokunun en cok nerden zevk aliyosan ordan biraz ilerleyin
prensess_s penisini hissetmiyor musunuz? Orgazm istemsiz bisey yani penis vajina duvarlarında gidip gelirken istemsiz zevk alırsınız klitorisinizlede elinizle oynarsanız hemen orgZm olursunuz
prensess_s Oral deneyin
prensess_s yani bunu sen kendin birşeyler yaparak basaramazsin ki senin orgazm olmanı sağlayacak kişi eşin. Bu onun maharetlerine kalmış bir şey tamamen
Bebeğim bende aynı şeyi yaşıyordum ama bu birazcık daha partnerin ve kendi vücudunu tanımanla alakalı aslında mastürmasyon yaparken nasıl zevk alıyorsan mesela sevgilinle ilişki esnasında pozisyon olarak kucağında ol ve içindeyken sürtünmeye başla kendine göre ayarlaman gerekiyor nasıl zevk alıyorsan ve o an sadece zevk almaya bak karşındakini düşünme ne der diye sadece odada sen varsın ve zevkin doruklarını yaşıyorsun seni tahrik etmesini istiyorsanda sevgilinle +18konuş sohbet et bütünleşin yani:)
prensess_s bende aynı durumdayım mastürbasyon yaparak orgazm oluyorum ama birlikteliğimizde olamıyorum malesef
Rabiahanim eşiniz size mastürbasyon yapsın.Eliyle okşasın siz yönlendirin onu şimdi daha hızlı biraz dairesel yap falan diye.Yada en güzeli oral.Yaparsa tabi
prensess_s sadece öpüşmekle olurmu😀Normal ilişkiyle olmuyorsa orali deneyin.Eşinizin dili bacaklarınızın arasında,gözlerinizi kapatın ve uçuşa geçin 🥰