Kullanan ve ya ilacı bilen var mı kızlar?
Yeşil reçeteli ve yüksek riskli ilaç yazıyor üstünde. Doktorum bunu verdi ve kullanmak zorundayım. 2-3 gündür kullanıyorum ama sarhoş gibiyim. Dengemi sağlamakta kelimeleri telaffuzda zorluk çekiyorum. Çok uyku yapıyor. Eşimle sürekli tartışıyoruz içimde bitmek bilmeyen bir öfke var. Kendimi kontrol almak istemiyorum bir yandan 2 yaşında bir meleğimiz var onun için frenliyorum. kilo versem bu ilaçları azaltarak kullanmam gerekmeyeceği konusunda sürekli kafama kakıyor. 4 çeşit ilaç kullanıyorum epilepsi hastasıyım bu son ilaç beni fena sarstı. Bünyem alışır diye bekliyorum ama partilerde uyuşturucu olarak el altından satıldığını öğrendim. Kayınvalidemler sürekli surat astığımı düşünüyor. halbuki halim yok. Çocuğuma bakacak enerji bulamıyorum. Sürekli bir sen uyu ben uyucam kavgası. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Eşimle aramızda incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden tartışma çıkıyor. Bu hep böyleydi ama ben alttan alıyordum . Sıra onda mı? Ne dersiniz?
Rivoclon / rivotril
Kirmizisarap bi fikrim yok üstte kalsın kilo vermek için mi kullanıyorsunuz bu ilacı
Kirmizisarap İnşallah kilo vermek için kullanmıyorsunuzdur?
Kirmizisarap arkadaşlar kilo vermek için kullanmıyosun inşallah falan demişte bildiğim kadarıyla epilepsi hastalarının kullandığı bir ilaç. Epilepsi tedaviniz için vermiştir diye tahmin ediyorum ve evet ağır bir ilaç. Sizin bahsettikleriniz ilacın yan etkileri. Hekim değilim ama kullanan hastalarım vardı benzer yan etkileri yaşıyorlardı. Onun yanında başka ilaçlarda kullanıyorsanız ilaç size ağır gelmiş olabilir dediğim gibi hekim değilim bildiğim kadarıyla yönlendiriyorum. Doktorunuzla görüşme imkanınız varsa tekrardan en kısa sürede görüşün ve yan etkilerinden bahsedin. Uzun vadede kullanımda bildiğim kadarıyla bağımlılık yapabilcek bi ilaç. Yani vücudunuz ilaca adapte olmadan görüşün bence
Deleted_1 kusura bakmayın foruma girmeye fırsatım olmadı tekrar cevap veremedim. Epilepsim var o yüzden kullanıyorum. Kilo verme etkisi olduğunu düşünmüyorum. Benim iştahımın önüne hiçbir şey geçemez 😝
Rosee kusura bakmayın foruma girmeye fırsatım olmadı tekrar cevap veremedim. Epilepsim var o yüzden kullanıyorum. Kilo verme etkisi olduğunu düşünmüyorum. Benim iştahımın önüne hiçbir şey geçemez 😝
delibirii evet 4 çeşit ilaç kullanıyorum epilepsim var. Doktora 29 Ağustos a randevu bulabildim. Kilo verme etkisi varsa da ben yararını göremedim😂
Kirmizisarap o zaman beraberinde kullandığınız ilaçlarla yan etkisinin artmış olma ihtimali yüksek. Zamanla vücudunuz ilaca alışır belkide şuan alışmıştır. Ama siz yinede kullanmaya devam edin ilacı birden kesmeyin. Doktorunuz uygun olan tedaviyi hazırlar geçmiş olsun
Kirmizisarap kilo vermek için kullanacaksınız sandım rabbim şifa versin 🌺🤲🏻
Deleted_1 teşekkür ederim 😊
delibirii teşekkür ederim 😊