Deleted_1 bitterdelisi24 sorma ya sonu çok korkunçtu o insanların çocukların Yakılarak öldürülmesi çok acıydı🥹
zeynep266 SeydaSakarya ben o şekilde izleyemiyorum ya akıllı TV sanırım bizimkide nasıl bağlancaz anlatır misinnn
Yorgun1anne bitterdelisi24 sorun değil demekki çok beğenmişler ondan öneriyorlar hoşuma girerse izlerim
bitterdelisi24 Yorgun1anne ben dizi izleyemiyorum cunku o kadar vaktim yok ama film bir iki saat ayırabiliyorum mesela :)
SeydaSakarya zeynep266 akilli tv ise uygulamalar tusu olacaktir orada google a girip kumandayla bakabilirsiniz. Netflix vs tusu varsa akilli tvdir mutlaka bizde uygulama tusu ev gibi ordan giriyoruz…
zeynep266 Yorgun1anne rebecca diye bir film izlemiştim en son çok güzeldi ya baya etkilenmiştim Netflix te var
Yorgun1anne Monarossa06 Outlander çok güzel bir diziydi başlarda sıkılmış olabilirsin bence bir şans daha ver çok güzeldi biraz ara verip tekrardan izleyeceğim 😊
Yorgun1anne SeydaSakarya Not aldım filmi eşimle izleyeceğim bu akşam izleriz büyük ihtimal geri dönüş yaparım sana
SeydaSakarya zeynep266 Netflixe bagli kalinca yetmiyor , en azindan bizde izleyecek bisi kalmadi , birde yeni aldiysaniz bir cok yere ucretsiz uyelik veriyor onlarada bakabilirsiniz
bitterdelisi24 Sept evet ya nasıl bitti anlamadım gerçekten sürükleyiciydi sonu da beklenmedik sekılde bitti