• Muhabbet
  • Eşimden öyle nefret ediyorum ki nasıl aynı yastığa baş koyarım bilemiyorum

hayallerim_02 “ dul ” değil “ adam olamamış birine karilik etmeyi bırakmış” denir. İnsan en büyük kötülüğü kendine yapar.

Cicikiz cocugu varmıymış .. ya bilmıyorum gerçekten ölen kadınları görünce artık toplum da normalleştişti kaıdn cinayeti cok normal bırsey miş gibi.. hele beyaz tv art Arda böyle haberler verıyo boşanmak üzere olduğu karısını öldurdu kaynanasını öldurdü :( valla lanet olsun artık

Teflontavaa Hoşt terbiyesiz sensin hadsiz!! Siz kendinizi ne sanıyorsunuz da ağzınıza geleni kadına söylemeyi hak görüyorsunuz? Siz söylerken okey biz söyleyince terbiyesiz mi oluyoruz? Aynı durum da bir arkadaşım vardı okumuş koskoca cerrah olmuş ama elalem ne der diyordu. Çünkü öyle yetişmiş!!! Kimse ailesini secemez!! Bizde sizin gibi hak ediyorsun deseydik, kadını bizde ezip sindirmis olacaktık yanında olduk ve boşandı. Siz insanlara empati yapmadan yargılamaya çalışan bir avuç kadinciklar dan ibaretsiniz!! Ama biz çok şükür vicdan sahibi insanlarız birgün sizde aynı şeyi yaşarsanız sizin de yanınızda oluruz, aksine sizin gibi vicdan yoksunlari daha çok hak etse bile..

Teflontavaa yatağınada girmek zorunda suratınıda her saniye görmek zorunda bunun bi çaresi yok

hayallerim_02 neden ‘dul’ kelimesi sanki bir hakaretmiş, küfürmüş gibi kendime yakıştıramıyorum dediğinizi anlayamadım? Boşanmak haktır, böyle bir hayat yaşayacağıma varsın dul desinler. Yaşadığınız hayatı siz kendiniz seçiyorsunuz bence kimsenin tavsiyesine ihtiyacınız yok sizin.