Kızlar bunu yazarken ellerim titriyor geçen gün evime yardımcı abla geldi yatak odasına geçti beni çağırdı camın önünü gösterdi her zaman geliyorum bu camda taş var dedi atıyorum yine var bir sebebi mi var neden koyuyorsun ben koymuyorum bilmem dedim kapattık konuyu bayramın 2. Günü oğlum halıya kirli su döktü balkona attım yıkamaya camın önünde taş gördüm eşime sordum bunu sen mi koydun diye oda aldı attı eşimin kuzeni doğum yaptı göz aydınına gittik görümcemle kahve içtik hepsi kapattılar bende kapattım fala inanmıyorum Allahım affetsin her neyse doğum yapanın küçüğü aşırı saf bir kadın falı açtı evin dolu dedi 3 tane büyü varmış birini geçen gün atmışsınız bilmeden dedi ve bunu yapan a harfi var isminde kızı yeni nişan atmış senin maddi durumun iyi diye boşanmanı istiyor dedi konuşmadığım kuzenimi tarif etti diğeri kullanmadığın ayakkabın var dedi ona iyi bak dedi birde yataklığını pembe yorgan var dök dedi ayakkabıya bağlı düğümlenmiş saç buldum tarif ettiği yorganda boş beyaz bir kağıt çıktı ne yapmam gerekiyor hocaya gitmek istemiyorum günah Allahım yardım etsin çok kötü oldum midem bulanmaya başladı daha önce balkondada 2 tutam saç buldum kim yaptıysa Allah’ından bulsun korkunç bir şey….
Hassas içerik (büyü)
Anne1212 falcı ablanın adresini nedir? 🤣
Şaka Bi tarafa yapanın yaptıranın yatacak yeri yok Allahım per perişan etsin o insanı sizde tabi ki iyi bir hoca bulun o ne yapmanız gerekeni anlatır cok gecmiş olsun
Anne1212 hocaya gitmezseniz , hoca size gelir üç büyüye kim dayanır bacım delirmeden git
2bebelianakurt kesinlikle Allahım korusun fala bakan eşimin kuzeni hocaya gitsem günaha girer miyim
Ablanizgeldiii inan o dediği yerlerden bir şeyler çıkınca ellerim titredi sanki çok korktum Rabbim korusun hoca ya gidince günaha girer miyim geçen gün saçma sapan bir neden için resmen boşanmayı düşünmeye başladık sürekli tartışıyorduk uzun zamandır
Anne1212 hocaya gitmeniz günah değil hata en kısa zamanda gidin herşeyi anlatın ❤️
Anne1212 hayır senin günaha gircegin Bi durum yok gidip büyüyü ögrenip bozdurman gerekli canım Allah yardımcın olsun
2bebelianakurt amin canım Allahım fırsat vermesin
Ayyy benii de yönlendir kizzz o falciyaa bana da baksiin 😂
Anne1212 allah yardımcın olsun belliki seninle uğraşan var ama benim aklıma bi tek kuzenin değil yardımcı ve fala bakanda geldi Sen mutlaka kendini okut o kesin ama kimin yaptığını kesin öğrenmeden kimseyle kötü olma bana kalırsa.
- Düzenlendi
Anne1212 şahsen ben hocaya gitmekten çok fal baktirmaktan korkarım esas günah olan o çünkü, hoca konusuda büyü denen şey var ama onu yaptırmak büyük bir günah sen var mı diye ve bozdurmak için gideceksin hiç zaman kaybetmeden işinin ehli birini bulup git bence Allah yardımcın olsun ürkünc bir durum