Eğer evli erkek sürekli eşini aldatiyorsa başkasıyla konuşmak dışında bedensel aldatiyorsa eşine sevgisi var mıdır sizce? Yani seven biri eşini aldatır mı?
Cevaplar mısınız kızlar?
07_antalya seviyosa aldatmaz asla
eserekli_kiz1 bi arkadaşımın eşi aldatıyor canım ama eşini sevdiğini söylüyor yani gerçekten seviyor mu anlamış değilim bence de seven biri aldatmaz bunun sevgisine güvenilir mi ya
07_antalya bu ne biçim sevgi
Cicekliperde bende anlamdım arkadaşım üzgün seviyorum seni diyor dedi ama böyle sevgi olmaz
07_antalya arkadaşının psikolojisi iyi değil sanırım. Destek alsın bence
07_antalya kadınca erkeğin aldatması farklı bir psikoloğu dinlemiştim ben bir kadın seviyorsa aldatmaz mış ama erkek aynı zamanda birden çok kişiyi sevip aldatabilirmiş erkeğin doğası gereği yani daha çok üremek adına daha çok kadın tercih etme isteği varmış içlerinde tabi isteyen aldatır istemeyen aldatmaz bence kişiliği olan biri aldatmaz
07_antalya seviyor olabilir ama sevgi tek başına yeter mi ona bakmak lazım.. karısını akşam dövüp sabah seni çok seviyorum çok kıskandm gözüm döndü diyen adamla karısını aldatıp seni seviyorum diyen adamın bir farki yok ikisi de kadının canını yakıyor biri fiziksel biri psikolojik. Üstelik aldatmanın altında yatan nedenleri iyi analiz etmek lazım. Mesele erkeğin kendince eksiklik duyduğu cinsellik mi yoksa kadının ilgi alakası mi fiziksel özellikleri mi. Aldatmanın bahanesi olamaz ama erkeğin kendince bahane bulduğu bir durum her zaman vardir. O durum ortadan kalkmadigi sürece yine aldatır. Arkadaşın bir şans vermej istiyor anladığım kadarıyla. O şansı versin ama sonu değişmeyecek
Tabiki aldatıyor sevgi baska o baska seni seviyor baskasıylada heycan heves arıyor işte onla o baska yani
Cansu37 🙄 bu yorumuna dicek çok şey var da tartışmak istemiyorum tek bişey soylicem senin eşin seni sevdigini söylüyo ama başkasıyla aldatiyo ikisi farklı şeyler aldatabilir mi diceksin sen kesin aldatiliyosun
07_antalya eğer öfkeliyse kızmışsa sevsede aldatır
Sevdalugunhicsarmadi bence kendi aldatıyor
Sevdalugunhicsarmadi Cansu sanırım değişik şeyleri savunan kızdı. Yorumlardan aklımda öyle kalmış. Çok da şey yapma 😂
07_antalya Allah aşkına seni sevse senin için ölse de seni aldatan birini için alacak mi?
07_antalya sevdiğini soylemekle sevilmez ama hissedilir heleki biz kadinlar cok hissederiz, seven aldatmaz
07_antalya lütfen komik olmayan ya hastadır yada iyi bir oyuncu lütfen artık bu tarz şeylere vicdan yapıp kanmayın kendinizin değerli olduğunu bilin hastaysa tedavi olsun değilse tiyatrocu olsun sevgi böyle basit olamaz
Cicekliperde +18 video izlemeyen erkeğe erkek demem diyen arkadaş kendisi 😄😄
Ruzgarin_kadini ay teşekkür ederim. Unuttuydum ne dediğini ama birkaç bir şeyi daha vardı😂😂 işte yenisi eklendi
07_antalya aldatmak partnerini gözden cıkarmaktır seni bir kez gozden çıkardıysa sevmiyor demektir aksi halde sevdigin birini düsün o varken baskasını düsünmek mideni bulandırır ama gözden cıkarabiliyosan demekki sevmiyorsundur aldattıktan sonra köpek olmalarının nedeni sevmeleri degil sucluluk duygusu belki mecburiyet belki güçsüzlük acizlik ama asla sevgi degil bakmayın siz erkek merkek aldatan gücsüzdür acizdir o yüzden baskasına gider gizliden destek arar kendine yoksa güclü biri aldatmaz sevmiyorsa sevmiyorum der yada boşanır ama herkeste bu yürek yok
Cicekliperde belli zaten