Ruzgarin_kadini Cicekliperde kendi kabullendiği veya yaşadığı şeyi herkesin yaşıyor olmasını sanması da ayrı bi hayal dünyasi galiba 🤷♀️🤷♀️
Mucize2 Ruzgarin_kadini kesinlikle katılıyorum size 👍 her erkek aldatıyor ve sevdiği için aldatıyor 🤪 bu ne Yaman çelişki yani ve kadınlarımızda bu yalana düşüyor ben yorulmayayım canım acımasın diye gitmiş başkasını becermiş canım kocam bana çok aşık diyip oturuyorlar şaka gibi 🤦🏻♀️
Sept Ruzgarin_kadini herkes yaşamazsa da bi tuhaflık olduğunu düşünmesi peki 😂 onun başına gelen her şey olağan ve olması gereken şeyler🤤😂
Yasak_elma Sevdalugunhicsarmadi Aslında lafım o kisiyeydi canım sana değildi hatlar karısmış afedersin🤭🌹
Deleted_1 Cansu37 yuhh Cansu vallahi kadın düşmanı gibi bir şeysin sende bu kafa bu düşünce olduğu sürece sen daha çok aldatılırsın hemcinsime hakaret olacak ama kusura bakma da yada bak hiç farketmez sen aldatılmayı birazda hakediyorsun
Yasak_elma Nedesem Öfkelenmez kızmak sinirlenme aldatma sebebimidir🤔Ozaman her kızdığınizda sinirlendiğinizde her kavganızda birbirinizi aldatın siz bunasıl bi savunmadır?? gerçekten pes diyorum artık