BQuen Kizceler doktor kontrolünden geldim. Bebeğim 1.5 yaşında ve başka çocuk düşünmüyoruz doktorum ısrarla spiral tavsiye ediyor. Ama ben kesinlikle istemiyorum. İğne olmak istiyorum ama internetteki bilgilerden beynim yandi. Özet bilgisi olan var mı emziren anneye hangisi uygun bir de iğne olup yine geri çekilmeye gerek kalmaz değil mi
Etipetito BQuen 7 aydır sadece spiralle korunuyorum başka korunma yöntem kullanmıyorum memnunum spiralden
Matruskaa BQuen Emzıren anneler sadece 3 aylık korunma ıgnesı kullanabılıyor öle arastrmıstım 3 aylık ıgnelerde sıkıntılı bıraz bı arastr ısterden yakınlarımda korunanlar var bırakımca doktorlarda dolanıp ılaclarla adet olabıldıler
Miniminibirperi BQuen bende gynefix araştırıyorum. Rahim duvarına sabitlenebilen bi ria tipi. İzmirde 2 buçuk 3bin arası fiyat veriyorlar. Kayma riski yok sabitlendigi için. Bende merak ediyorum taktirinca başka bi korunma şekli gerekip gerekmediğini. Mesela ekstra geri çekiliyor mu eşleri taktiran hanımların?
BQuen Etipetito spiralde hep kafamda deli sorular ağır kaldırınca kayar mi Ne sıklıkla doktora gitmek lazım Kaysa anlar miyim eşim spirali hisseder mi Fazla kanama yapar mı Spiralle hamile kalan kadınlar var derken taktırmaya ikna olmuyorum yoksa doktorum en yan etkisiz o dedi. Ama ben kabul etmedim 😄
Miniminibirperi Etipetito ne tür bi spiral taktirdiniz? Eşiniz geri çekiliyor mu? Özel bi soru kusura bakmayın, ama kimseden net bilgi alamadım bu konuda bu yüzden soruyorum.
BQuen Matruskaa teşekkür ederim biraz daha bakayım benim çevremde hiç yok iğne olan o yüzden pek bilmiyorum
Matruskaa BQuen gecen ay taktırdım canm taktırdıktan sonra kı hafta kontrole gıdıyorsun sonrasında 6 ay da senede bır gıdıyorsun. Kaysa anlarsın ıllakı kanaman agrın cok olur. Eşim hıc hıssetmedı spiralı ıpı hıssedılır dıolardı onuda hıssetmedı. Fazla bı kanamada yapmadı normal adetımı oldum bı degısıklık olmadan ara lekelenme oluyor arada sadece.
Etipetito BQuen 1.si Ağır kaldırınca kayıyor diyolar ama ben halı fln yıkayıp kaldırıyorum hiç sorun olmadı sadece adetliyken ağır kaldırma kayma ihtimali adetliyken yüksek diyolar 2.si ben doktora 3 ayda bir de giderim her ayda giderim yani o sana bağlı aslında için rahat ediyor tabi kontorle gidince 3.sü kayınca fazla kanama oluyomuş öyle anlaşılıyor diyolar “adet dışı bir kanama olursa yani” 4.sü eşim spiralin ipini bazen hissedebiliyor batıyor bana diyo spiralin ipi penisin ucuna değiyor yani ara ara🙈 5.si Adetlerim fazla kanamalı geçiyor evet bide 7 gün olan adetimin süresi 10 güne çıktı ☺ Canım hamile kalmaktan korkmakta haklısın ama bide böyle düşün Allah verdiyse ne yaparsan yap hangi korumayı uygulasrsan uygula yine de hamile kalabileceğin gerçeği yani o bizim elimizde olan biseyden çıkıyor artık 😊
BQuen Matruskaa zaman ayırıp yazmışsın çok teşekkür ederim canım inşallah hep böyle konforla devam eder sürecin 😍
BQuen Miniminibirperi ilk defa duydum bahsettiğiniz spirali. .ama bence geri cekilmeye gerek kalmaz zaten onca zahmet çekip yine geri çekilecekse ne anladım ben bu işten😄
BQuen Miniminibirperi Google da sadece haber sitelerinde yazan bilgiler ve doktorların birbirinin aynı oln videoları var kimse detaylı bilgi vermemiş 🤷🏻♀️ resmen bosverin ya korunmayin diyorlar 😂😂
Etipetito Miniminibirperi Yol canım ne kusuru ☺ Ben bakır spiral taktım canım 7 aydır takılı çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bu arada hayır eşim geri çekilmiyor spiral koruyor zaten
Miniminibirperi BQuen yaa çok konforlu bi spiral. Bakır boncuklar var üzerinde. Sadece bi ip şeklinde. Öyle t vs gibi değil, asılı da durmuyor. Sabitlenmiş olması beni cezbediyor ☺️Pazartesi gorusucem doktorla, bakalım.
BQuen Etipetito çok sağol canım haklısın nasibimizde varsa değil spiral taktırmak duvarda örsek gene olur 😂
Loveislove Ben spiral taktrdim hemen 3 ayda kaydi allahtan hamile degildim cokta kanama yapiyor onermeem batiyor gibi oluyor emziren anneler icinde hap var istersen canim