Strong_woman masturbasyon normal demiyorum. Bu kisisel bir gorus ve herkese saygi duyarim. Ama erkekler maalesef bizim yapimizla ayni yapiya sahip degiller. Bosalmadiginda t.sak denilen kisimlar sisiyor ve yurumeleri dahi zorlaniyor. Yani 5 gun kisa ve sorunsuz gecirebilecegi bir sure degil. Olaya bu yonden bakarsak , sizde kustunuz haliyle adam zorlanmis ve dusta yapmistir. Ama olayi buyutmeyin derim. Sebebi de su inanin erkekler kadinlar kadar detayli ve hayalci dusunemiyor. Siz ben zaten karisiyim gercegiyim o baskasini hayal etti diyorsunuz ama adam buyuk ihtimalle sizi dusundu. En son iliskiniz olabilir , ilk zamanlarda yasamis olabilecegiz heyecanli bir ani olabilir , yada en beklenmedik anda adrenalin dolu oldugunuz ve sizinle suan yasadigi alisilmis iliski disindaki herhangi bir ani dusunup rahatladi. Cunku diyorum erkekler hayal gucu olarak cok uzaklasamaz… O yuzden rahatlayin arkaniza yaslanin , hamilemisiniz bilmiyorum ama bie bitki cayi icin evde tutsu yakin sinirlerinizden arinin ve o zaman tekrar dusunun…