Hanımlar bi sorum olucak bu bi ara çok ünlü olan bi ağda markası vardı epiwax boncuk ağda diye kolay soyulan acıtmayan böyle nasıl diyim soyarken jelibon gibi olan 😅 ondan kullanıp memnun olan varmı kaç zamandır aklımda alıcam alamıyorum kararsız kaldım başka boncuk ağda kullandım ama sürer sürmez taş gibi donuyor çekerken acıyor bu dediğim öyle değil videosunu koyucam aşağıya videosu bile rahatlatıcı 😂😅

Ay burdada kimse yok herhall 🙄

ddbbee_5 ben kullanıyorum çok memnunum tüm vücut için kullanmıyorum sadece bikini bölgesi koltukaltı başlarda acıyordu ama zaman geçince tüyler inceliyor ve acıya alışıyorsun

Aramsamsam yaa bu videodaki gibi soyulmuyormu acaba bayada basit gibi duruyor hani soyması kılları alması falan

Kumral188 ben bacak ve koltuk altı için istiyorum yeşil renkli olan mı ne sanırım ne kadardan alıyorsunuz acaba sitesinden mi instagram sayfasındanmı sitesinde ısıtıcıyla 1 paket ağda 100 tl diyor doğrumu acaba birde son kullanım tarihi geçince ağda bozulurmu gardrops uygulamasında kadının biri satıyor ısıtıcı ve 3 paket ağda 100 tl olarak ama son kullanım tarihi Aralık 2022 demiş onu alsam bozulurmu ki çöpe gitmesin

ddbbee_5 her rengi var hepsi aynı bi fark yok benim kullandığım tam olarak bu değil zaten önemli olan nasıl olduğu da değil nasıl kullanıldığı
        Yukarıdaki gibi tam kurumadan çok sertleşmeden çekin başlarda zor gelebilir zamanla alışırsınız ve başlamadan önce mutlaka minik bir parça deneyin kolunuzda çok sıcaksa yakabiliyor
        Tarihi geçik için bişey diyemem ama iş yapar yinede zaten donuk oluyo ısıtınca eriyor

Ben 5-6 senedir kullanıyorum çok memnunum. Ama markadan markaya fark ediyor. Böyle İnternet üzerinden değilde marketlerde bile satılıyor artık. Bazı markalar (isim hatırlayamıyorum şuan) anında kuruyup pul pul kırılıyor vücutta soyulmuyor. Ama ben sesu, agiss markalarından çok memnunum 😊

Huzurluanne evet onları biliyorum bende bi marketten aldım kullandım dediğiniz gibi taş gibi donuyor soyulmuyor memnun kalmadım sadece bıyık alırken kullandım onuda tam almıyordu zaten bu attığım videodaki marka çok iyi duruyor nasıl rahat soyuluyor ondan deniyim dedim uyguna buldumda işte memnuniyet için sorayım dedim

ddbbee_5
              Memnun kalacağınızı düşünüyorum. Acısına bişey diyemem kökünden alan her yöntem acıtır 😄 Ama diğer ağdalar çok kuvvetli, vücuda çok fazla yapışıyor asılırken deriyi sündürüyor. Bu sadece kıllara yapışıyor ve kullanımı daha rahat 👍

Huzurluanne ay inşallah teşekkür ederim 🥰 evet bi tane vardı taş gibi donuyordu çekerken bacağımı morartmıştı zaten sonra bıyık için kullandım bitti sonunda 😂😂