Dxdx 6 ay agzinda tukuruk dnasi kaliyor onun disinda yakin zamanda(tam ne zaman bilmiyorum) ama cinsel bolgede dna kaliyor. Varsa ve zaman yakinsa yine tirnak ici dna kalintisi olabilir. Eger taciz/tecavuz magduru kadinsa sozlu beyani onemli. Onun disinda ilk 72 saat dus almadan ustundeki kiyafetlerle vesaire olay sonrasi polise gitmeli , orda direk inceliyorlar. Zor bir durum o halde kimin aklina polise gitmek gelir bilinmez ama kural boyle. Sonraki 6 ayda da sikayet sureci var. O surec daha zorlu oluyor. Yuksek ihtimalle pedagog esliginde ifadesi alinacaktir dava icin. Zor bir surec… Birde biliyorum duyulmasi edilmesi cogu insan tarafindan sevilmiyor bu durum hele hele yasayan kisi icin. Ama sosyal medyadan duyurun ve sosyal medyayi arkaniza alin. Cunku artik sosyal medya olmadan maalesef gerekli cezalar verilmiyor. Umarim en kisa zamanda cezasini bulur o s.refsiz o.ospu ruhlu insan pardon tum o.ospulardan ozur dilerim… Ve umarim bu iskence bir an once biter…
Senaryo yazmak icin gittigimde bu bilgileri bana veren Gerze polis amiri Arif abiye tesekkurler aklimda kalanlar bunlar keske daha fazlasini bilseydim… Umarim bir faydam dokunur…