taricat Dxdx 10 gün içinde kimin yaptigina dair tüm emareler siliniyor vücuttan , kendimden biliyorum …Allah yardımcısı olsun çocuğun , çok zor şeyler çok . Seneler geçse de o travma asla geçmiyor istediğin kadar psikolojik tedavi gor asla silinmiyor .
Sjsjsjsjsjsjsjsj Dxdx benim bildiğim kadarıyla 1 seneye kadar DNA’ lar kaliyor yani bir sene içerisinde bulunabiliyo eğer yanlış bilmiyorsam
buzdankalpler Dxdx Ben anlamıyorum duyulsun istenmiyo durumunu sanki madurun ayıbı. Benim de benzer durum başıma geldi çok çok küçüktüm ailem karşı tarafı korurcasına davrandı desem yalan olmaz. Tabi benim şikayet şansım olmadı. Az biraz bile bazı şeyleri bilecek yaşta olsaydım herkes duysun acımı isterdim. Biz yıllarca psikolojik ve ruhsal sıkıntılar yaşarken paşalar gününü gün etsin.
Angellove2010 Dxdx https://forenscope.com/en/blog-detail/cinsel-saldirilar-sonrasi-duzenlenen-bilirkisi-raporlarinin-degerlendirilmesi-i#:~:text=Ejakulasyonun%20oldu%C4%9Fu%20ve%20sperm%20kalitesinde,g%C3%B6sterilmi%C5%9Ftir%20%5B1%2C2%5D. Burda detaylı olarak yazıyor canım Allah yardımcınız olsun özel değilse eğer birşey sormak istiyorum neden 4 ay beklediniz acaba çok uzun bir süre
Delininbiriii Dxdx kim olduğuna dair DNA alınmaz kız şikayetçi olacak o kişiden o kişi inkar etse bile yandı bu kız reşit değil çünkü