rafadanyumurta kına günümden 2 gün önce regl oldum, olması gereken tarihten erken oldu stresten, 😬
Kuaför başörtüsünü hic güzel örtemedi, sürekli boynum açılıp duruyordu, ben dügün salonuna gitmeden önce kendim dikmiştim boyun kısmını açılmasin diye. 😬
Gelinliği özel dikim yaptirdim ama diken kadın gögüs bölgesine sert birşey koymamiş dik düzgün durması için. Gögüs bölgesi içe çöküyordu, 2 tane sütyen takınca düzgün durdu 😂 şuan gülüyorum ama o an cok sinirliydim. Gelinligi eşim çıkartirken de gördü 2 tane sütyen taktigimi, güldü ama ben cok sinirliydim, suratim 5 kariş asıktı. 😑
En komik olay da şu, düğünün sonuna doğru benim gelinligin tarlatanın teli kopmuş, arkamda kuyruk gibi sallanıyor ama kimse söylemiyor bana 😑 dügün sonunda eşim ve eşimin evli arkadaşlariyla bi cafeye gittik birseyler yemek icin felan. Eşim yanima otururken bana doğru eğilerek “ya söyleyim diyordum fırsat bulamadim, bu ne” dedi. Bende ne ne dedim. Tarlatan telini gösterdi, ben şok oldum. Ben böyle mi oynadim hep dedim, evet dedi, ama dügünün sonuna doğru farkettim ben dedi. Dügün videosuna da baktim hiç gözükmüyordu Allah tan🤣 kameraman kardeş saolsun hep önden çekmiş beni 😂 neyse işte garson geldi, siparişiniz nedir dedi. Eşimde bi bıçak getir kardeş hemen dedi. Garson ne dedi, korktu heralde 😂 şunu kesecem dedi 😂 tarlatan telini sonradan gösterince garsonda güldü. Ben de iyice sinir oldum 😂 o an gülüyordum ama içimde öfke patlamasi yaşiyordum. Neyse işte bıcakla kesti eşim teli, al sana hatira kalsin diye elime verdi, bende sinirden arkama fırlatmıştım 🤣🤣 dügünden 4 gün sonra ilk iliskiye girdik eşimle, regliydim çünkü 😂😂