Limonlupopkek Cocukluk doneminde cok stresli oldugum zamanlarda elim oradaydi hep . 13,,14 yasindayken elimi cekmeye baslamistim. Aliskanlik haline gelmisti. Cocugunuzun yaşına gire degisir3,6 yas arasi kesif ile başlayabiliyor
Mucize2 Annesivekizi ben 6 yaşındayken başlamıştım öyle rahatlamaya ve hala da öyle boşalabiliyorum bi tane büyük bebeğim vardı onunla yapıyordum yada yorganla yada yastıkla belki yakalandığımda bizimkiler büyük tepkiler vermeseydi bırakırdım ama aşırı kötü tepkiyle karşılaşınca hep gizli devam ettim
Annesivekizi Mucize2 nasıl tepki verdiler acaba? Benim kızım da yapıyor tepki vermemeye dikkatini dağıtmaya çalışıyorum ama bazen çok sinirleniyorum gerçekten
Kirmizilamba Aspirin canım annem kreşte çalışıyordu öğretmen. Her zaman anlatırdı 3 4 5 yaşlarında bile sürtünme ile kelfediyorlae bu bana garip gelmişti ama inankı öyle. Aslında doğal bir durum ama yakalayınca yapma demeyeceksin dikkatini dağıtacaksın mesela kızım gel suna bak git sunu yap herhangi ni şey. Ama o konuyu konuşmadan. Bunda sorun yokmuş. Ama yakalanma ya da yanlış yapma hissini alırsa gizli gizli merak uyanır ve ergenliğe erken girme olabilirmiş.
Angellove2010 Aspirin benim eltimin ikiz kızları var bebekliğinden beri yapıyor maalesef 13 yaşındalar halen yapıyorlarmış kuytu köşelerde
Yusra Aspirin yani bende 10 yaşında falandim sanırım koltuk tepesi yastik vs. Şimdi aklıma geldi gülüyorum evde kimse yokken hemen yapıyordu ve çok hoşuma gidiyordu sonradan bu alışkanlık kendi halimde bıraktım bilinclenince