Emommom 2 gün önce 20 temmuzda eşimin doğum günüydü. Ben de alacak bir şey bulamadığım için hediye almadım 😂 çünkü herşeyini aldım, bayramda kıyafet alışverisi yapmiştik zaten, tekrardan kıyafet almak istemedim. Başka da alacak birsey bulamadim, eğer tamir işlerinden anlıyorsa tamir araç gereçleri de alabilirsin canım, benim eşim anlar tamir işlerinden ve kocaman alet çantası var. Geçen sene babalar gününde tornavida takımı almıştım😂😂 çok beğenmişti. Eğer sevdiği hobi gibi şeyler varsa onlarla ilgili birsey alabilirsin, ben yeni evliyken daha cocugumuz yokken yine babalar gününde uçurtma almiştım. Cocugumuz doğunca pikniğe gittigimizde oynarsın oğlunla gibi romantik duygusal bi not da yazmiştim. 4 senedir her pikniğe gidişimizde o uçurtma da bizimle gelir. 😄☺
Ama bu sefer hic hediye almadim. Daha sonra ihtiyacı olunca alırım diye düşündüm, doğum günü pastasını kendim yaptım, küçük ekler yaptım, masayi süsledim felan mumlarla gül yapraklariyla. Sonra saat 10 gibi cocukları uyuttuk, eşime uyuma sakın dedim, sana süprizim var dedim 😂 salona sehpaya yine mum yaktım, fındık fıstık çerezler felan koydum, elma, şeftali , muz dilimleri, soda koydum 😂geceligimi de giydim, zaten cok sıcaktı 😁 tv den film açtık, beraber sarılarak yedik içtik. Sonra dan başka şeyler oldu tabi, mutlu ettim onu, saat 3 te yatıp, 6 da kalkip işe gitti eşim 😂