• +18
  • Yoruldum artık

Eşimin p.. izlemesinden bıktım . İki kere telefonda Google geçmişinde gördüm her ikisinde de konuştum uyardım tamam bidaha olmayacak bir anlık gaflet bilmem neler. Aradan iki üç ay falan geçti. Az önce baktım Google geçmişte bişey yok Chrome geçmişe girdim bir tane var ondan sonra da hemen ayarlar gizliliğe girmiş yeni hesap açmaya falan girmiş büyük ihtimalle sırf bunun için başka bir Google hesabına giriyor. Yani artık daha gizli yapıyor yapacagını. Gördüklerim öyle gösteriyor. Nedenini anlamıyorum 😟 Bir daha da bu konuyu açmak istemiyorum çok sıkıldım artık ya

bireylulmeselesi yakalandıktan sonra zaten hep gizli sekmeler den falan bakıyor lar vazgeçmiyor lar ya . Eşimi 1 kez yakaladım ama içimde hep izlediğine dair bir his var

Seda06 bende tam güven duyamıyordum bir türlü ne zamandır da bakmıyordum telefonuna. Silmiş temizlemiş ama bişey bırakmış işte ve başka hesaba giriyor büyük ihtimalle

bireylulmeselesi ben tekrar hiç yakalamadim bakıyorum arada ama yok ya güzel temizliyor yada gizli sekmeden bakıyor. Bakmiyor dur diye düşünmeyi çok isterdim ama sanmam

bireylulmeselesi sebebini iyi analiz etmek lazım ve ters konuşmak yerine suyuna gitmeyi deneyin bazen bekarlıktan kalma alışkanlık oluyor bazen kadın yorgun ya da çocukla mesgul oluyor erkek ilişki istediğini söyleyemiyorum ya da kadın bazen utangaç oluyor erkek fantazilerini orda izliyor. Elbette hepsi bahane ama belki sebebi öğrenilirse çözümü de olur çünkü bu sorun maalesef herkese anlatılacak ya da toplumun pek çok kesimine göre Bosanma sebebi olacak bir konu değil önceliğiniz sorunu çözmek olmalı. İnşallah orta yol bulursunuz çünkü sert çıkmak rest çekmek daha da yalana gizliliğe itiyor

BQuen aslında ters konuşmadım hiç ona da dedim bekarlıktan gelme bu alışkanlığın dedim evet dedi. Dedim benimle mi sıkıntın var beni mi begenmiyosun. Hayır dedi seninle alakası yok. bana kendimi kötü hissediyosun falan dedim tamam dedi bidaha olmayacak dedi. Ama yine bakıyor sanırım

Yaklalayınca ve yüzüne vurunca başka türlü deniyorlar illaki pisbir alışkanlık heralde daha caydırıcı olun tehdit edin

bireylulmeselesi aslında insan bişeyleri bilmeyince daha mutlu kalıyo yaptığını biliyosun ama görmek istemiyosun gibi bişey sal gitsin iyide söylesen kötü de söylesen gizli yada açık illaki izler alışkanlığı geç bağımlılık oluyo bazılarında bu iğrenç mesele eğer seninle olan cinsel hayatında bi sıkıntı yoksa tabi benimde aklıma yatmıyo Allah’ın onu gördüğünü bile bile yapmak…..

Popy_ insanın zoruna gidiyo ama ya başka kadınlara bakması. Keşke kesin bi çözümü olsa ama işte yok

bireylulmeselesi gitmez mi aynısını kadın yapsa kıyamet kopar 🙄 kadın yapınca o. Damgası yer erkek yapınca alışkanlık der geçer

Popy_ bende böyle bi hatasını gördügüm zaman direk modum düşüyo moralim bozuluyo direk bana soruyo noldu niye böylesin diye. Hani ona söylemeden onu takip edemiyorum hemen yüzüne vuruyorum hatasını. Bu akşam naparım bilmiyorum. Hiç suratına bakasım yok

bireylulmeselesi bı erkek güzel bi cinsel hayatı varken bunu yapıyorsa hastalıktan ve doyumsuzluk tan başka bişey çok üzgünüm sana bi çözüm sunamadığim için 😔