Bugun bir kaza kurşuna kurban gittim . Asla hamilelik falan düşünmüyorum ve emziriyorum . Emziren anneler hangi ertesi gün hapını kullanıyor eski gönderiler bir türlü açılmıyor anlamadım o sebeple post açtım.
Ertesi gün hapı
Dolunayy ertes72 diye biliyorum burda görmüştüm
Dolunayy emziren anne bir tek ertes72 kullanabilir , onu kullandimtan sonra bile 8 saat emzirmemek lazım ve ilk sütü sahip atmak gerek ama ben ne olur ne olmas diye 1 gün beklemiştim emzirmemistim
Cicekliperde Teşekkür ederim 🌸
Polyannacilik 8 saat mi . Bizim ki 1 saat bile dayanamaz . 3 yaşında ve hala emiyor laf anlatmak daha zor .. içmeyeceğim yada..
Dolunayy kız 3 yasindami niye ayırmadin hala o doyumluk değil öylesine emiyor seni şuan , bence riske atma derim hazır olunmayan gebelik zor oluyor 🙄
Polyannacilik Çok denedim olmadı. Kararlı bir duruş sergiyelemedim malesef . Bak şuan bile sana bunları yazarken beni zorla yatırdı emiyor . Keyfi emdiğini bende biliyorum sıpanın😬
Hemde hiç hazır değilim o kadar moralim bozuk ki.. daha geçenlerde burda ikinci çocuk asla derken böyle birşey yaşıyor olmam şuan.. 🙄
Dolunayy ah canım ya 🙄🙄 sabır taşı var aktarlada çok etkili diyorlar bı araştır istersen ama hapı bencede kullan ne olur ne olmas 🙄
Dolunayy bende emzırıyorum eczaneden almıs esım markasını unuttum ama işe yarıyor hıc rıske girme al.. 8 saat emzırme uyut uyku zamanına denk getir