• +18
  • Büyü olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Selam kızlar. Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Evimizde büyü olup olmadığını nasıl anlarım. Daha doğrusu evime kimse girip çıkmaz da bana, eşime büyü yapılmış olabilir mi? Bunu anlamanın bi yolu var mı? Ev dışında mükemmeliz evde bi huzursuzluk var. Bir de cinsel anlamda iki taraflı sorun yaşıyoruz normalde asla problemimiz yoktu neler oluyor anlayamıyorum

lkmelms buyu olup olmadigini biz anlayamayiz. Burdakilerin de yardimci olabilcegini sanmiyorum. Benim tavsiyem , evi sirkeli su ile temizle camlari sirkeyle sil heryere sirkeli su ile temizlik yap. Televizyondan veya telefondan Bakara suresini ac gun icin de hem huzur verir hemde kotuyu uzaklastirir.

lkmelms büyüyle alakası yok herşeyi bağlamayın büyüye 😏 muhtemelen evde negatif enerji var ve siz harici yaşayan habis kötü şeylerde olabilir zaten tek yaşamıyoruz ama belki sizin evde daha çoktur eve girecek alanlarını kapatırsanız rahat edersiniz üzerlik otu alın aktardan evde yakın dumanını dağıtın eve sirke büyük nimet heryerde kullanabilirsiniz genelde evimde huzursuzluk yaşıyorum diyen kişilerin evlerinde çoğunlukla biblo resim çok olur etrafta muhtemelen sendede vardır çok biblo resim iyi değil zaten kötü şeylerin giriş çıkışları enerjilerii özellikle biblo ve resimlerden geçişlerini sağlıyorlar azaltıp yada kaldırırsanız çok farketceksiniz yani aklıma gelen bunlar sonra tuvaletin kapısını ve klozetin kapağını hep kapalı tutunki pozitif enerjimiz oralardan çıkıp gitmesin bunlara dikkat edin farkı göreceksiniz bakara suresinide sürekli dinletin eve sizde dinleyin çok rahatlatıyor insanı

lkmelms evinizde büyü olup olmadığını ya da size yapılıp yapılmadığını biz değil ama işinin ehli Ocaklarda hocalar oluyor onlar yapani tarif ediyor şöyle saçı var böyle boyu vs diye sonra büyünün yerini de söylüyor mesela arkadaşımda öyle olmustu üzerimde büyü muska var diye kendinizi sartlamayin 1 litre suya Felak nas ayetel Kürsi okuyun ev ahalisine icirin mesela evde temizlikte sirke kullanın özellikle dış kapilari sirkeyle silin mesela evde yasin bakara süreleri okumaya gayret edin ya da Tv’de açıp dinleyin gusül abdestini geciktirmeyin evi surekli havalandirin nazar boncuğu vs gibi şeyleri bulundurmayın ☘️

lkmelms huzursuzluk kavga gecinememezlik tahammülsüzlük bunlar hep büyü olduğunu gösterir aslında cunkü kedi köpek buyusu duymuştum birbirlerini yesinler gecinemesinler diye kedi köpek gibi birbrinizi yıyorsanız büyü vardır mutlaka yoksa BİLe bir baktırın güvenli bir yer bulup baktırmak istediğinizi de kimseye soylemeyin

4 gün sonra

honeyland evde doğal otlardan filan yaktım kötü enerjiyi temizlesin diye. Bilmiyorum biraz da psikolojik herhalde iyi geldi🙈🙈

Papatyagelin01 sirkeyi yaptım. Kapıları yerleri her yeri sildim. Bi de kuru ot vs yaktım sanki psikolojik olâaj rahatlattı biraz🙈 teşekkür ediyorummm💕

Polyannacilik üzerlik dediginizi yaptım, evi sirkeyle sildim. Çok fazla biblom yok aslında. Duvar ünitem bile yok, yani koyacak yerim vs yok. Makrome örgüler falan var sadece. Dediginiz gibi bunları yapmam bile etki etti iyi geldiğini hissediyorum teşekkür ederimmm:)

lkmelms Ne zaman bir huzursuzluk yaşasak evde sirkeli suyla silerim evi tesadüf müdür değil midir bilemem ama eşimle aramızda hiçbir sorun kalmıyor. Büyü olarak düşünmüyorum da bana ben nazar, göz değmesi olabilir diye düşünüyorum.