Neden çöl dikkatsizim ben yani her şeye dikkat etmeye çalışsamda neden hep beni buluyor anlamıyorum geçenlerde telefonumu kaybettim hastanede bugün yüzüklerimi düşürmüşüm gitti yüzüklerim bulamadık alyansımla tektaşım eşimle sırf bu dikkatsizlik için o kadar çok kavga ediyoruz ki be kadar dikkat etsem oluyor bir şeyler artık herkeste lafımı ediyor aklı beş karış Havada diye 😭😢
Siz ne düşünüyorsunuz sadece benim başımamı geliyor merak ediyorum etrafımda benim gibi olan hiç kimse yok çünkü

Ddeniz bende öyleyim vitamin eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum takviye şart herşeyi unutuyoruz dalgın oluyoruz 😏

Ddeniz dikkatsizlikten ziyade unutkanlikta varsa b12 vitamin eksikligi olabilir canım. Hic doktora gidip kan tahlili yaptirdin mi, bence bi doktora görün, tahlil yaptir, vitamin eksikligi varsa doktor ilac verecektir zaten. Bende de bazen dikkatsizlik oluyor ama ben farkettim ki aklıma başka birsey takıldığında, cok düşünceli oldugum zamanlarda dikkatsiz davrandigimi farkettim.

Ddeniz Aklı havadalık değil bence. Alyansınıza üzüldüm inşallah bulunur. Vitamin eksikliği olabilir arkadaşların dediği gibi. Ya da sürekli kafanızı taktığınız bi durum sıkıntı varsa da olabilir. Bende de bazen oluyor çünkü.

Polyannacilik haklısın canım takviye şart o arada eşimle kavga ediyorduk yüzüklerim üzerimdeydi kalkarken düşürmüşüm unutmuşum yüzüklerin orda olduğunu

Sedaa Hamileyken en son tahlil yaptırmıştım canım çok düşüktü b12 sonra bir daha yaptırmadım ama büyük sebebi eşimle tartışıyorduk sonra üzerinde unuttum kalkarkende farketmedim düştüğünü

Gardenya Eşimle tartışırken üzerime koymuştum canım sonra o tartışmayla unuttum kalkarken de düşmüş
            Herkes sizin gibi düşünmüyor ama aklın havada çok dikkatsiZsin kaç oldu diye söylüyorlar

Ddeniz canım bende de var o biraz b12 vitaminin eksik olabilir ya da altında psikolojik bi sorun olabilir en güzeli doktora gidip önce bütün değerlerine bi baktır baktın normal çıktı sonra psikiyatra git ben gittim biraz daha iyiyim şimdi

Ddeniz annemde öyle mesela bebeğimin önlüğü evinde kaldı bir aydan fazla oldu her geldiğinde unutur artık yeni aldım genckende böyleymiş doktora git tahlile diyoruz dinlemiyor halbuki çok üzülüyor bu duruma çünkü sürekli bir kaos icindeler babamla şunu unuttun bunu yapmadın falan diye ama artık onu böyle kabul ettik biz 🤷

Ddeniz b 12 eksikliği olabilir benimde ilk evlendigimde düğün stresinden falan sürekli herşeyi unutuyordum kafam donuyordu sanki kanıniza bir baktırın bence ☘️

Sananebesalak Randevu alıp en kısa zamanda baktıracağım bütün vitamin değerlerine canım teşekkür ederim

zeynep266 Sizede geçmiş olsun canım Sende demişsin çok üzülüyor diye Keşke ikna etmeye çalışıp bi baktırsaydınız sizde belki ilaçla düzelirdi vitamin eksikliğindense bende bu durumuma çok üzülüyorum Anneninde hissettiğini tahmin edebiliyorum bende en Musa zamanda tahlil yaptırıp bakacağım değerlerime teşekkür ederim

Ddeniz evet baktır bide olsun hepimizin bir imtihanı var mesela benimde belim çok ağrır eşimin sırtı ağrır sağlık olsun yinede baktirmakta fayda var tabi üzme kendini bu kadar 😊

zeynep266 dediğin gibi herkesin bi imtihanı var aslında çok negatif düşünmemeye çalışıyorum bende teşekkür ederim canım ❣️❣️🙏🏻