Hemsireanneg ya karar senin tabi ki, ama ben olsam 2.cocugu da yapardim. Eşin de cok istiyormuş. Hem oglun 2 yaşina girecek nerdeyse. Şimdi hemen hamile kalsan doğurana kadar 3 yaşina girer. Diger cocugun da 1 yaşina girdiginde ,eğer ailenden cocuklarina bakabilecek kişi varsa cocuklari ona birakir ,işe girer çalışirdim. Her zaman iş bulabilirsin, calişabilirsin ama evlat her zaman olmayabilir. Sen de diyorsun,yumurtalarin cok azmış, eşinde yaşı geçmeden 2.yi istemesi cok normal.
Bende 27 yaşindayim. Eşim 35 yaşinda. 3 yasinda oglum ve 2 yaşinda kızım var. Bende öğretmenim ama staj harici meslegimi yapmadim hic. Sadece ogluma hamileyken bi dönem kursta çalışmıştim o kadar. Bende şuan kpss ye hazirlaniyorum, atanmak için. Hem başka şehire atanirsam cocuklarimda büyümuş olacak, onlari da anaokuluna yazdirip rahat rahat çalişabilirim.
Sen şimdi iş hayatina atılsan 2-3 sene sonra tekrar cocuk yaptiginizda iş hayatına ara vermek mecburiyetinde olacaksin, tam rahata ermişken sil baştan tekrar cocuk bak, büyüt ,zor olur. Bu benim fikrim tabiki, en doğru karari sen verirsin. 😊