• Cinsellik
  • BAKİRE BİRİSİ HAMİLE KALABİLİR Mİ LİNÇLEMEYİN

Gizemlibirisii aldıgın tepkiler senin için aslında yani böyle seylere girmeden kendi bedenimizi tanımamız ne yaparsan Ne olur korunma yöntemleri vs bilmemiz gerekiyor bence 16 yasından itibaren ihtiyaca gore daha da erken düzenli doktora gorunulmesi gerektigini düşünüyorum orda sana kademe kademe yasına gore söylüyorlar internetteki hersey dogru degil tam aradığını bulamazsın orda ben hala gidiyorum doktoruma evlenmeden once gene gittim eve donunce gene gidicem malesef bizimkiler evlenene kadar asla üstü kapalı bilinmesi gerekenleri konusmazlar evlendikten sonra bilmeden cocukları ola ola ogrenirler o zaman da gec olur birde evlenince de herseyi acık secik gereksiz bilgilerle anlatmayı kendilerine hak gorurler ama ondan once seni taslarlar sende hep yanlıs yaparsın o yüzden sen bilincli ol ogren topluma ve bilgisizlige kurban gitme

Gizemlibirisii bakire olan birisi hamile kalır. Hatta kızlık zarı doğumda yırtılan var. Ama sperm vajinaya girdiyse bu durumlar gerçekleşir. Bilmem anlatabildim mi? 🤷🏼‍♀️

Gizemlibirisii aşkım ben evli ve cinsel hayatı olan bir kadınım ben hamile kalamiyorum sen nasıl kalcan sadece sürtünmeyle korkma hamile değilsin

14 gün sonra