Ya hanımlar eşim az önce geldi işten benim annemin eşinin eski evliliğinden bir kızı var benimle yaşıt. Hemşirelik okuyor şu an ama aynı zamanda evli bir de şu an 2.5 aylık hamile dün benim eşim ve kız kardeşimin eşi dışarıda mangal yapıp bir kaç kadeh bor şeyler içmişler kiz kardesim annemin evi okula daha yakin diye annemde kaliyordu bir haftadır (yol onu hem yoruyor hem de mide bulantısı var anneme yürüyerek gidiyor çok yakın olduğu için) her neyse adan eşime kız kardeşimi aldattığını itiraf etmiş hatta kadınlarla konuşmalarını göstermiş kadın dediğim de eskort yani bir haftadır sürekli gidiyormuş eşim dün gece geç geldi bir halleri vardı da cozememistim şimdi gelince anlattı ama söyleme bence dedi hamile olduğu için bir de eşim ve ben yani başka türlü elimde de bir kanıt yok şu an keşke hiç söylemeseydin bana dedim eşim de valla böyle bir bilgiyle napilir bilemedim dünden beri sana nasıl söylerim diyordum sen nasıl söylersin bilmiyorum kadın hamile söyleme üzme dedi sizce ne yapayım söylemeli miyim ?
Üvey kız kardeşim 😔
Deleted_1 ben Dr öyle düşünüyorum da elimde kuru laftan başka bir şey yok ki bir de hamile kız eşim de diyo ki elimizde bir şey yok ispatlayamayız biz yerine kocasına da inanabilir kötü biz oluruz
Kanıt yoksa söylemeyin tabii ki. Eşinizi de o adamdan uzak tutmaya bakın bence
rafadanyumurta yani biz yan yana geldikçe onlar da geliyor aslında eşim sen de gel demişti ama oğlumuz var öyle bir ortama oğlumla gitmek istememiştim artık zaten gorusemezler
PiTi bu mantıklı valla yani açıkçası biz en başından daha o adamın evlilik gibi bir şeye hazır olmadığını söyledik ama dinlemedi bizi en azından hatanın neresinden dönse kar olur ona da
PiTi rahat edemedim zaten aradım bugün işin yoksa gelip alayım seni bir yerlere gidelim gezelim azıcık dedim eşi yanındaydı ben de kız kıza takılalım dedim akşama çıkalım o zaman dedi akşam anlaticam ya inanmak ya da inanmamak artık ona kalmış ben vicdan azabı çekmek istemiyorum
_Mandela_ evet canım ileride çok pişman olursan ve kardeşin belki de hep bu durumlara maruz kalacak ama ruhu duymayacak. Ben çok pişmanım lise de arkadaşımın sevgilisi benden hoşlandığını söylemişti ben de terslemiştim onu nişanlanmak üzereydiler şimdi o adamla evli ve ikinci çocuğuna hamile bi ara boşandılar tekrar barıştılar ama diyememiştim çocukluk aklı işte şu an o kadar pişmanım ki
PiTi umarım anlattıktan sonra pişman olmam. Ama keşke anlatsaydım demek de istemem başıma gelse çok kızardım neden anlatmadin diye empati yapınca en doğrusu bu gibi geliyor
_Mandela_ kardesinizde eşine direk sen beni mi aldattin anlatmışsin demesinde kendi yakalamis gbi yapsn telefnnunu karstirsin biseyler bulsn o sekilde sizi ve esinizede zor durumda birakmasin
eserekli_kiz1 ya başkasının duyması umrumda değil ben kız kardeşim için diyorum sonuçta ben de eşime güvenen biriyim ve kendim yakalamadigim görmediğim ya da kanıtı olmayan bir şey için esimi suçlamam suclayamam adam bana der yani hani kanitin nerede diye eğer konuşmaları duruyorsa zaten kendisi bakar. Bakalım gidip konusucam
_Mandela_ bizde haber bekliyoruz
eserekli_kiz1 valla gittim anlattım o da dinledi dinledi biliyordum zaten hissediyordum bir şeyler olduğunu dedi ben de anneme çağır yanında konuş sakın yalnız kalma onunla dedim sonuçta hamile kadın ne olacağı belli olmaz gece annemlerde oturup konuşmuşlar ama kız kardeşim şu an orada olduğu için annemi arayıp bilgi alamıyorum tek bildiğim adam inkar etmemiş evet yaptım demiş evinde durmuyorsun kadınlık yapmıyorsun boşuna evlendik biz demiş asıl kıyamet annemin eşi öğrenince kopar orası da artık beni ilgilendiren kısımdan çıkıyor Allah yardımcıları olsun artık
_Mandela_ peki kardesin gerckten kadınlık yapmiyor mu