Ya hanımlar eşim az önce geldi işten benim annemin eşinin eski evliliğinden bir kızı var benimle yaşıt. Hemşirelik okuyor şu an ama aynı zamanda evli bir de şu an 2.5 aylık hamile dün benim eşim ve kız kardeşimin eşi dışarıda mangal yapıp bir kaç kadeh bor şeyler içmişler kiz kardesim annemin evi okula daha yakin diye annemde kaliyordu bir haftadır (yol onu hem yoruyor hem de mide bulantısı var anneme yürüyerek gidiyor çok yakın olduğu için) her neyse adan eşime kız kardeşimi aldattığını itiraf etmiş hatta kadınlarla konuşmalarını göstermiş kadın dediğim de eskort yani bir haftadır sürekli gidiyormuş eşim dün gece geç geldi bir halleri vardı da cozememistim şimdi gelince anlattı ama söyleme bence dedi hamile olduğu için bir de eşim ve ben yani başka türlü elimde de bir kanıt yok şu an keşke hiç söylemeseydin bana dedim eşim de valla böyle bir bilgiyle napilir bilemedim dünden beri sana nasıl söylerim diyordum sen nasıl söylersin bilmiyorum kadın hamile söyleme üzme dedi sizce ne yapayım söylemeli miyim ?