papatya- Mirinda ailesine göre aldatma sadece yatakta yakalamak mesajı vs. kabul etmeyip oğullarını haklı buldular her zaman ki gbi
Mavininoyunu papatya- prezervatif almasıngarip ne alaka yani çöp desen değil masum düşünemedim gerçekten 😞😁 üzgünüm
Yokdahanelerrr papatya- müşteriyle yatakta bassan VİP ilgi istedi der. Öylede sever işini Ağzına yalan yuva yapmış.
Bsrkaya Umarım söylediği yalanlara inanmamissindir çok bariz herşey ortada. Hakkında hayırlısı olsun canım 🌿
Balbebekkkk papatya- Tesadüf olma olasılığı %1 bile değil bana göre. İnşallah kurtulursunuz bir an önce bu adamdan 😶
Angellove2010 eserekli_kiz1 yok canım kendisi yakın arkadaşım telefonunda mesaj yakalamış arabasında da iki defa prezervatif bulmuş
Deleted_1 papatya- torpido gözünde bi telefon sorduğumda da müsteri unutmuştur dedi eşim Angellove2010 bak telefon çakmak ve prezervatif bulmuş
papatya- Ddeniz anne babamı kaybettim kardeşim var sadece herhangi bi mesleğim vs. güvencem de yok ama Allah büyük bi şekilde başımın çaresine bakmam lazım 🙏🏻