Ablanizgeldiii bacım kusurs bakmada kardeşin aklını peynir ekmekle mi yedi kendine hapis edicek kardeşimi ne demek dışarıya çıkamazsın bensiz ,bu kızın hicmi özel arkadaslariyla gezmeye ihtiyaci yok markete bile soruptami cikicak birde aile apartmanı Allah dumanının başına vermesin ,herkese hesap verir valaha ben asla öyle kısıtlamaya gelemem,ben çıkar dolasirim akşam koca suaralars gittim derim niye gittin de demez yani

Ablanizgeldiii adam resmen diyor ki sana hayatı dar etmeye geldim benden ayrıl diye haykırıyor .kardesine söyle bak şimdi seviyorum diyosun (ki bu sevgi degil) ama evlendiginde adam seni sıktıkca o askın kalmicak şimdi kendince ask dedigin sey bunları kabul etmeni saglıyor ama o his gittiginde seni ne tutucak?

Ablanizgeldiii bu ilerde duzelir mi diye dusunecegine,daha da dozunu arttirirsa dayanabilirmiyim diye düşünüp kararversin. Erkekler basta neyseeendikten sonra 2,3 kati oluyor. Bn sam kacarak uzaklasirdim

Anilla yok aşik değildi tanıştılar sevgili oldular yazdıklarınızı ekran alıp attım ayrıldı 😘

Yasak_elma dediğiniz herşeyi kendimde yazdım doğru yola geldi ayrıldı ❤️😘 teşekürler uzun uzun yazdığınız için anlam veremediğim birşey var benim kardeşe hep böyle kısıtlama getiren erkekler denk geldiği çözemedim

ZRaporu 😁😁 şaka maka bir yana da benim kardeşe hep böyle denyolar denk geliyor 😂😂

Nur29 konuşmuş aile apartmanından çıkarız demiş ama ben yinede bitir dedim

Ablanizgeldiii Ayrıldıgına sevindim zira ilerde onaramayacağı sorunlar cıkacaktı evliliğinde baştan bu işten döndüğü iyi olmus kardeşinin👏 umarım tekrar barısmazlar.Kardeşine sürekli butür erkeklerin denk geldigini söylemişsin neden oldugunu bilemeyeceğim ama inşallah kaderinde butür erkek yoktur.Bol şans kardeşine☘

Ablanizgeldiii söylesen kabul de etmez. Kör olmuştur aşkından. Valla seçtiğimiz erkekler bizim bilinçaltımızı yansıtıyor. Neden böyle erkeklere gidiyor gönlü bir onu düşünsün bence. Ve böyle şartları şimdiden koşan bir erkekten koşarak uzaklaşsın. Bu tip erkeklerle evlenip burada post açan kadınların postlarını okut gözünü seveyim yol yakınken dönsün. 🥹