Öncelikle bütün hanım kardeşlerime ablalarima hayrlı geceler dilerim Rabbim bütün yuvalara huzur mutluluk bereket versin
Ben 23 yaşındayım 4 sene evli bir de küçük kızım var kaynana kaynata ile yaşamaktayım lakin kavgalar tartışmalar iyi geçinmek ten daha fazla eşim 28 yaşında ayrı eve ne yaptıysam çıkmak istemedi çocuk annenim babamin yanında büyüsün istiyorum dedi ayrılmayı denedim bir sure ayrı kaldık yine çocuk babasız kalmasın diye geri döndüm yapamadim bunu kızıma ben Bulgaristanliyim annem senede 1 geliyor geçen gün anneme çocuğu gezdirsin diye izin verdiğim için deliye döndü bana laflar söyledi yol verdi bende dayanamadım onun ailesine laf söyledim bugün annemle gideyim diye Bulgaristan’a babadan vekalet aldık bende anneme yarın alırız anne vekaleti dedim sırf bu gece kızıyla uyusun sonra habersiz gittin demesin diye eve geldim eşyalarımı topladım çocuk bisiklet sürmek istedi kalk biraz da çocukla ilgilen hani son gece ya dedim kalktı bana bak şimdi seni alırım beynini duvara patlatirim dedi bende hadi vur erkeksen yap dedim yat kalk çocuğa dua et yoksa olmasaydı yapacaklarımi görürdün dedi annesinin babasının önünde sonra babası geçti onu bana savundu sus dedi bende susmam kim ki o bana vurucakmis dedim senin kocan ne yapsa tm diceksin dedi ben çok yoruldum bunlar gibi bir sürü daha sorunlar var yaşananlar var bir taraftan vicdanım el vermiyor çocuk uzakta olur diye bir taraftan da gitmek istiyorum siz olsanız kalır miydiniz 🥲🥲🥲