Hanımlar yeni 28 günlük challenge e başladım 5 .günüm ve gerçekten çok etkili burada soranlar vardı postu bulamadım gerçekten tavsiye ediyorum kilo vermek isteyenler için mükemmel
28 DAY HIIT IT HARDER CHALLENGE diye ararsanız bulabilirsiniz 🤗
Harika yağ yaktıran hit antremanı
Kumral188 ben de başlamak istiyorum ama kendimde güç göremiyorum
Kumral188 tam ayın 1 inde dikkatli beslenmeye geçiyordum bunu görmem çok iyi oldu gaza gelip deneyeyim gece yatmadan yapsam olur herhalde
Cicekliperde başlarda bende öyleydim ama başladım öncelikle kararlı olmak çok önemli eğer daha önce hiç yapmadıysanız bu sizi biraz zorlayabilir ben ilk başladığımda ergin kırbaç videoları yapıyordum o da çok etkili 10 dakikalık falan var onlarla başlayabilirsiniz ve ben sürekli spor yapan kişileri izliyordum öyle fit görünce onları bende gaza gelip yapıyodum önemli olan istek olması şimdi çok alıştım her gün yaparım
karamellicappuccino önemli olan yapmak hangi saat olursa olsun kendinize boş kaldığınız zaman bi rutin oluşturun ben hep akşam üstü yaparım mesela siz de uygun olduğunuz bi zaman yapabilirsiniz gece de olsa olur
Kumral188 istiyorum ama halim yok😬
Kumral188 hangisi aceba YouTube yazdim bir sürü video çıktı link atabilir misiniz
senOlsanBari sayfanın ismi growingannanas
Ozge49595 onu hiç yapmadım daha önce ama çok iyi diyorlar