Kızlar eşimle birbirimize çok aşık olarak çok uzun yıllar mücadele ederek evlendik. Çok şükür yıllardır evliyiz. Benim sorunum eşimin fevri oluşu. Daha doğrusu şöyle sinirlenince çok bağırir ve ağzından çıkanı kulağı duymaz çok çok ağır laflar eder. Siniri ertesi gün hemen geçer. Direk aşkım canım diye konuşur. Yakinlasip sevişmek ister. Ama bende de kötü bir huy var kincilik asla unutamıyorum söyleneni. Sinirim çok çok uzun süreler geçmiyor. Bu sefer eşim bana gelip sen beni artık istemiyorsun kafanda bitirmişsin gibi şeyler söylüyor. Herhangi bir tartışmada eşim haklı bile olsa öyle cümleler kuruyor ki kendini haksız duruma düşürüyor. Ama asla gelip geçen kavgada sana bunları bunları söyledim özür dilerim demiyor sanki sarhoşluk anında her şeyi yapıyor sabah ayılınca unutuyor gibi. Bu durum bizi tüketiyor. Son tartışmada bana yine ağır konuştu ama dün gece alakasız iltifatlar etti. Bu durum nasıl düzelecek ne yapmak lazım bu arada yüz yüze konuşurken hemen ağlamaya başlıyorum tutamıyorum kendimi o yüzden konuşamıyorum