Cicekliperde kısa zamanda 😂😂😂😂
❤️Galerimizdeki En Sevdiğimiz Resmi Paylaşalım ❤️
Ufo aynen 😬😬
Baska hesaptan girip yorumları okuyordur 😂
birdemettiyatro bi twitter bi peride 2 dakika girme olaylar büyüyor değişiyor gariplesiyor takip edemez oluyorum bende , geçenlerde biri tecavüz diye post açtı içim parçalandı yorum yazdım bi baktım ortada post kalmamış , biri de ego tatmini için kendini acindirir, iyi ki herkes anonim bazı postlar bi tuhaf insanların içinde bastirdiklari garip huyları var burada açıyor 😀
gshande bu kadar sahte olmaya gerek var mı bilemedim. Çok ilginç geliyor bana. İnsanlar anonim diye daha kolay yalan söylemiyorlar aslında. Yalanı her zaman kolay söyleyenler bunlar
gshande burda married olayından sonra kimseye inanmam herkesten her şey beklenir diye düşünüyordum 😂 demekki bende akıllanmam böyle insanlara çok üzülüyorum iç dünyaları çok feci durumda bence 🤷🏻♀️ Kesinlikle olmayan bir şeyi olmuş gibi gösteren insanların net tedaviye ihtiyacı var toplumu insanları bunlar bozuyor sonra bunların bozduğu insanlar terapiye gidiyor değişik bi kısır döngü Allah uzak etsin böyle insanlardan
Cicekliperde büyük ihtimal. Bi şekilde kendilerini tatmin ediyorlar rahatça kendileri olamadıkları için günlük hayatta, burada bir yer edinme çabası sivrilme gibi geliyor
- Düzenlendi
birdemettiyatro maalesef öyle ama farkında degiller
gshande aynen belki de böyle övgü almak istiyorlar
birdemettiyatro yaa onunla ilgili ne oldu ki ben yorum uzun süre
1-susunbe Başkası gibi davranmış sürekli kandırmış herkesi profil fotoğrafı bile sahteydi yabancı bir modelin fotoğrafını koymuştu kendisi diye
birdemettiyatro Anaaa niye böyle yapar bu insanlar anlamadım ne oldu yani
1-susunbe Valla insanlar kendi hayatından memnun değil demekki yalan söylemekte kimsenin umrunda değil herkesi kaldırdıklarını sanıyorlar. Bahsettikleri o şatafatlı hayatı yaşadıklarını sanıyorlar psikolojik vakalar bence
birdemettiyatro Anladım yani ne denir bilmiyorum