Hanımlar benim 6 tane eltim iki tane de görümcem var büyük gorumcemle görüşmüyoruz küçüğü de çok gezer bir elimle birlikte ayrı ayrı da çok gezentiler yani. Benim de yakın olduğum bir eltim var ama herkesle de iyiyimdir yani kimseye cephe almam çok şükür öyle çok ters bir hareketlerini de görmedim. Her neyse konu şu gorumcem bana kahvaltıya gelmişti kayinvalidemlerin yanına gidecekmiş sen de gel dedi ben de tüm kış birlikteyiz zaten yazın özleyelim biraz birbirimizi dedim reddettim iki gün sonra gezinti eltime gittik iyi anlaştığım eltimle oturduk sohbet muhabbet ettik. İyi anlaştığım eltim gittiği her yere ben de gideyim istiyor ben gitmeyince de nolur hatırım için gel ben sıkılırım tek diyor. Biz oturmadan döndüğümüz akşam gezenti eltim mesaj attı bana ben de sabah gördüm konuştuk falan bir sonraki gün bana kahvaltıya gelen gorumcem ile denize gideceklermis sen de gel dedi bakalım nasip olursa gelirim dedim. Akşama doğru da iyi anlaştığım eltim aradı yarın sana geleyim diye ben de söyledim yani böyle böyle gitme ihtimalim var diye gitme ne işin var bensiz falan dedi ben de herkesle iyi olduğumu kafama uyarsa gideceğimi söyledim. Gittik işte bir sonraki gün mesaj attı nerdesin napiyoesun diye ben de denizdeyim dedim görüldü attı günde 10 kere arayan kadın aramıyor açıkçası çok da kafama takmamıştım ama iki saat önce aradı işte ben Biz yakınız sanıyordum beni niye cagirmadin bensiz gitme dedim o zaman bile beni davet etmedin dedi ben de beni de diğer elti davet etti nasıl davet edildiğim bir yere başkasını davet edeyim dedim. Bundan 15 gün önce kendisi de öbür eltimle denizliye gitti yeminle sevindim bile adına iki çocuğu var ikisi de küçük daha hani zor oluyor güneşin altında ne işi var diye çağırmadık diyor gorumcemde ama küstü eltim bana iyice arada kaldım iletişimi keseyim desem arıyor sen de benden uzaklaşıyorsun benim zaten burada kimsem yok falan diyor üzülüyorum da ne yapcam bilmiyorum ya… kusura bakmayın uzun ve karışık oldu sanırım ama ne yapmam gerekiyor cidden çözemedim anlaşamayan eltiyi çok duymuştum da böylesi başıma gelince ne yapacağımı şaşırdım

_Mandela_ iletişimi kesecek bir durum yok ki. Hepsi gitse beni çağırmasa ben de alınırdım belki ama kimseye demezdim. Şimdi sana kırılmış seni sevdiği için. Sen de onu seviyorsan biraz huyuna git

Bence iyide anlaşsan bir sınırını çizmek lazım hani bu tavır koymak değil hayır demeyi net olmayı bilmek adına… Böyle net çizgilerin olunca ne seni yoran olur nede gönül koyan olur canım naçizane fikrim

_Mandela_ sen kimseyle iletişimi kesme sana bisey yapmadıkları sürece.hic kimsenin de küslügüne katılma onların kendi sorunları seninle küs olanla kimse küs olmasın sende onların küs olduğuyla olma nereye ne zaman kim davet eder gidersen git baska zaman diğeriyle gidersin sen davet edersen hepsini et o gelmez yada cocugu rahatsız olur deme sen davet et gelirse gelir kendi düsünür söylemeliydiniz ama onlar davet ediyorsa sen bisey yapamazsın ki heryere de hepsiyle gidemezsin kimsenin gönlü kalmasın böyle seylerde ona böyle soyle gönlünü de alırsn bence

Cicekliperde öyle de benim suçum yok ki bana alınıyor davet edildiğim yere ikinci birini nasıl davet edebilirim ki

Rouge ya zaten benim davetim olsa hepsini çağırırım cidden ama beni bir plana dahil ettiklerinde ben başkasını dahil edemiyorum ama bana küsüyor söyleniyor o tuhafıma gidiyor

Lokumella valla hiç sanmıyorum ben katılaşınca sen de mesafe koyuyorsun benim burda kimsem yok falan diyor aramızdaki mesafeyi tekrar sıfıra indiriyor

_Mandela_ ya ben çok öyle şeylere takan biri değilim. Ama birine alınsam bu değer verdiğim biri olurdu. Belki değer verdiğinden belki de onu çağırmadıklarından bilemiyorum. Sizin aramızdakileri siz daha iyi bilirsiniz.

Cicekliperde ben de takmam açıkçası beni isteyen zaten çağırır istemeyen de istemesin neden kendimi üzeyim eğer bu planı ben yapmış olsaydım ve onu dahil etmeseydim sonuna kadar haklı olurdu bana Trip atmakta ama benimle hiç alakası yokken olunca ister istemez sinirledim ya

_Mandela_ yok zaten boş yere trio yapıypr da nazı sana geçiyordur belki diyorum