Hanımlar benim 6 tane eltim iki tane de görümcem var büyük gorumcemle görüşmüyoruz küçüğü de çok gezer bir elimle birlikte ayrı ayrı da çok gezentiler yani. Benim de yakın olduğum bir eltim var ama herkesle de iyiyimdir yani kimseye cephe almam çok şükür öyle çok ters bir hareketlerini de görmedim. Her neyse konu şu gorumcem bana kahvaltıya gelmişti kayinvalidemlerin yanına gidecekmiş sen de gel dedi ben de tüm kış birlikteyiz zaten yazın özleyelim biraz birbirimizi dedim reddettim iki gün sonra gezinti eltime gittik iyi anlaştığım eltimle oturduk sohbet muhabbet ettik. İyi anlaştığım eltim gittiği her yere ben de gideyim istiyor ben gitmeyince de nolur hatırım için gel ben sıkılırım tek diyor. Biz oturmadan döndüğümüz akşam gezenti eltim mesaj attı bana ben de sabah gördüm konuştuk falan bir sonraki gün bana kahvaltıya gelen gorumcem ile denize gideceklermis sen de gel dedi bakalım nasip olursa gelirim dedim. Akşama doğru da iyi anlaştığım eltim aradı yarın sana geleyim diye ben de söyledim yani böyle böyle gitme ihtimalim var diye gitme ne işin var bensiz falan dedi ben de herkesle iyi olduğumu kafama uyarsa gideceğimi söyledim. Gittik işte bir sonraki gün mesaj attı nerdesin napiyoesun diye ben de denizdeyim dedim görüldü attı günde 10 kere arayan kadın aramıyor açıkçası çok da kafama takmamıştım ama iki saat önce aradı işte ben Biz yakınız sanıyordum beni niye cagirmadin bensiz gitme dedim o zaman bile beni davet etmedin dedi ben de beni de diğer elti davet etti nasıl davet edildiğim bir yere başkasını davet edeyim dedim. Bundan 15 gün önce kendisi de öbür eltimle denizliye gitti yeminle sevindim bile adına iki çocuğu var ikisi de küçük daha hani zor oluyor güneşin altında ne işi var diye çağırmadık diyor gorumcemde ama küstü eltim bana iyice arada kaldım iletişimi keseyim desem arıyor sen de benden uzaklaşıyorsun benim zaten burada kimsem yok falan diyor üzülüyorum da ne yapcam bilmiyorum ya… kusura bakmayın uzun ve karışık oldu sanırım ama ne yapmam gerekiyor cidden çözemedim anlaşamayan eltiyi çok duymuştum da böylesi başıma gelince ne yapacağımı şaşırdım