Tavsan-17 bir tane tonik var canım asitli onu kullandım ben Trendyol dan almıştım benim de popomda aburcubur yağlı yemekten çıkardı şimdi pürüzsüz oldu

Tavsan-17 sivilce değilde çilek görünümü olmasın o ? İkisi içinde uygulanacak yöntem : salisilik asit içeren bir tonik , serum gibi ürün alıyoruz banyodan sonra rahatsız olduğumuz bölgelere sürüyoruz. Bir kaç dakika geçtikten sonra vücut losyonu ile bacağı nemlendiriyoruz. ( Nemlendirme her gün ya da losyonun kalıcılığina gire değişebilir) ( salisilik asit haftanın 3 4 günü yapılabilir)
    Tercihe göre bacak cilt tipinize göre haftada 1 peeling ya da keseleme ( çok zorlamadan) yapılabilir. Mümkünse her sabah kuru fırçalama yapabilirsiniz. ( fircalamadan sonra nemlendirme yapilmali )
    Düzenli bir bakim ile geçecektir. Uzun vadede sonuç verir hemen 1 2 ay yaptım geçsin diye bir çözüm yok malesef.

Papatyagelin01 bende bekliyim benimde kalçamda koca koca sivilce çıkıyor dktora gittim alkollü karışım verdi kullandım daha çok yayıldı sanki bacağıma kadar indi sivilce sonunce mosmor duruyor