Selam kızlar, aranıza yeni katıldım. Son adet tarihim 10 haziran, haziran sonlarına doğru geri çekilme ile korunmuştuk fakat tedbir amaçlı Ella hap içtim. 10 temmuzda regl olmam gerekiyordu. Olamadım. 20 temmuzda idrarda gebelik testi yaptım negatif. Beta hcg verdim negatif. Tarlusal kullandım dün bitti. Sorum şu; ella bu kadar gecikme yapıyor mu ilk kez içtim? Şu an 23 gün gecikmeliyim. Kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mıdır?
Ella? Adet gecikmesi? Tarlusal?
denizsavas diğer konularla alakalı bir bilgim yok ama tarlusal kullandıktan 4 5 gün sonra adet görürsün diğerleri içinde bilen arkadaşlarımız yazar mutlaka 🥰
Mujahide_esved inşallah ya artık bi an önce olmak istiyorum 😓
- Düzenlendi
denizsavas eczacı arkadaşım ellanın adeti geciktirdiği değil de düzeni bozduğunu söyledi böyle bir durum söz konusu olabilir ama tarlusal da kullandığınız için gebelik söz konusu olacağını sanmıyorum 🥰
Mujahide_esved yaa arkadaşına sorduğun için çok teşekkür ederim, tarlusal düşük amaçlı kullanılıyormuş galiba o yüzden mi öyle dediniz 😐 ben beta verdim ama hala adet olamayınca korkuyorum
denizsavas rica ederim bence korkacak bir durum yok rahat olabilirsiniz streste çok etki eder birkaç gün içerisinde inşallah okursunuz 🥰
Mujahide_esved inşallah çok teşekkür ederim ☺️🙏🏻
denizsavas yeni doğum mu yaptınız?
Mujahide_esved Canım tartusalı emzirenler kullanabilir mi . Ben 3 aylık korunmaipnesi yaptırdım ilk ay adet oldum sonra 2 ay olmadım test yaptım negatif acaba adet söktürücü içsem olur mu emziriulrum bu arada
Kirmizilamba yok 10 aylık bebeğim
123loriyy canım senin için arkadaşıma sordum tarlusal herhalde 1 hafta kullanılan ilaç ilacı içtikten sonra 2 3 saat emzirmiyecekmişsin o sütü sağacakmışsın dolan sütü bebeğine vereceksin ama bu ilaç reçetesiz verilmemekte jinekoloğun seni muayene edip yazması lazım zaten o zaman söylersin emziren bir anne olduğunu 🥰
Mujahide_esved tamam canım çok sağol çok teşekkür ederim 🥳😘
Mujahide_esved tarlusal ne oluyor?
hepbahar123 adet söktürücü canım doktor tarafından veriliyor onu kullanıyorsun 3-4 gün sonda da adet görmeye başlıyorsun
Mujahide_esved ben hala olamadım :(
Mujahide_esved bnde dupbaston du galiba bana verdi ama olamadim hala adet ya 4 gün daha kullanacam