Merhaba kızlar uzun zamandır yoktum. Çocuk ev ve geçirdiğim rahatsızlıklar derken çok nadiren giriyordum. Beni bilenleriniz vardır muhtemelen. Eşim uzun zamandır yurtdışında ve bir ay sonra gelecek. Ve tam regl tarihime denk geliyor. Sormak istediğim daha erken regl olmak için herhangi bi ilaç ya da bir yöntem biliyor musunuz? Geciktirici hap kullanmak istemiyorum o yüzden bilgisi olan yazabilir mi?

Capkinkedi maydonoz suyu , kekik falan içebilirsin söktürmek için. Geciktirici de hap var ben düğünümde kullanmıştım da adını hatırlamıyorum.

Capkinkedi cicekli perdenin dedigi gibi maydanoz suyu kullanmıstım ben regli düzenlemek için vs hemde detox suyu gibi etki ediyor kaynatıyosun sogutuyosun içiyosun 1 bardak

Capkinkedi ya normalde reglden 4-5 gün once baslıyosun ama o da sana yeterliyse gün olarak yoksa baska yontem bilmiyorum ben günde bir bardak içmiştim 2-3 bardak içilir diyolar

Capkinkedi ben geciktirici kullanmıştm sadece canım promolut_n onun gibi birşeyde adı eşin ne kadar kalacak zamanın da olsan çok mu etkiler sizi

TombulHatun eşim uzun süreliğine geliyor aslında ama uzun süredir de yok. Yani birbirimize duyduğumuz özlem de anlatılamayacak kadar fazla😄. Ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Capkinkedi yaa kıyamam tahmin edebiliyorum ama böyle ekstra şeyler yapınca düzenin bozulur da olması gerekenden daha uzun olursa filan diye çekinirim ben 😀

TombulHatun kız adam 1 yıldırdan fazla oldu yurtdışında 🥺. Varsın sonrasında reglim 10 gün sürsün ama maksat gönüller bir olsun canım😂

Capkinkedi o zaman öbek öbek maydanoz suyu iç sen inşallah faydası olur 🤣 kız nasıl dayanıyorsun ben akşamı zor ediyorm mesai bitse de buluşsak diye 🙈😆

TombulHatun kız hayat şartları işte🤷🏻‍♀️ Türkiye de iş imkanı yok ama olsa bile gelir sıkıntı. Yapacak birşey yok sıkıyoruz bir tataflarımızı mecburiyetten😂