- Düzenlendi
Goat ay inşallah 🙏 kız dua et bana😂
Goat ay inşallah 🙏 kız dua et bana😂
Capkinkedi e hadi insallah 😁
Goat kız işe yararsa çok dua edecem sana valla bak🙏😂
Capkinkedi 🤭 canım ya
Goat 😅❤️🙏
Capkinkedi tarlusal ilaç var canım adet söktürücü diye geçiyor.
Capkinkedi ben regl olamadığımda 1litrelik french press ime ada çayı koyuyorum gün içerisinde bitiriyorum ertesi güne regl oluyorum sende erkenden başla içmeye söktürür
Capkinkedi benim evlenmeden önce çok fazla adet düzensizliğim vardı. Çok kullandım. Üst üste 3 kez kullandığım bile oldu. Bi zararını görmedim ama ilaç sonuçta tabii ki aklınızda olsun. Sizinki farklı bir durum bi kez kullanacaksınız. Hani kimyasal bi’ öneri vermek istemem ama kesin sonuç böyle alabilirsiniz diye söylüyorum. Valla fiyatını hatırlamıyorum ama uygun fiyatlı bir şeydi.
Kirmizilamba istediğim zaman başlayabilir miyim yoksa illa regle yakın mı olması gerek
dramaqueencnm Evimde şu an ada çayı yok ve ağır bi şekilde grip geçiriyorum. Bir yere çıkamıyorum. Ağlanacak haldeyim şu an🤦🏻♀️😅
Sept Çok teşekkür ederim verdiğin cevaplar için yarın eczaneye gidebilirsem alacam🙏🥰
Capkinkedi başlanıyor
Capkinkedi aspirinde kanı sulandırır onuda araya sey yap 😂😂
Kirmizilamba çok teşekkür ederim 🙏
bitterdelisi24 kız deney faresi miyim ben ya birşey olursa hepsini arka arkaya yapınca 😂😂
Capkinkedi rica ederim 🙏
Capkinkedi hahaha yok yok :))) kanı sulandırıyor ya :) daha kolay sökülür kan 😂😂
bitterdelisi24 şaka yapıyorum kız çok teşekkür ederim tavsiyelerin için 🥰büyük ihtimalle hepsini deniycem😂. Ben bu anı 1 yıldan fazladır bekliyorum 🥺😢😂
Capkinkedi ayyy Allah kavuştursun ya bi an önce 🥰🥰
bitterdelisi24 Amin çoook teşekkür ederim 😍 🥰🙏