29182532 cildiye tedavisine ek olarak psikoterapide almanızı öneririm. Çok psikolojik kökenli bir hastalık ki psikolojide sedef hastalığı ile ilgili çok araştırma var. Hatta şişli etfalde sadece sedef polikliniği var diye biliyorum. Dermatolog ve psikiyatristler birlikte çalışıyor

29182532 geçmiş olsun.deniz tuzunun iyi geldiğini duymuştum canım ya.

29182532 sedef hastalıgında çeşitleri var canım babam 20 yıldır çekiyor maalesef dermansız dert Rabbim kimseye vermesin

Bende 4,5 yıldan beri car kremler le geçiyor gibi oluyor ama bir süre sonra tekrarlıyor instegramdan barış muslu diye bir adam var turuncu kafalı o adamın videolarını izlemeni tavsiye ederim bu tip rahatsızlıkların bir travma sonucu oluştuğunu söylüyor mesela egzama sedef bir ayrılık travması diyor adamı ayrıntılı dinlersen travmanı hatırlayıp çalışma yaparsan iyilésebilirsin adama iyileşip dönüş yapan çok hasta var hepsini paylaşıyor ben bulamıyorum yada üzerine çok düşmedim zor geliyor sadece sedef değil aklınıza gelebilecek bütün hastalıkları travma sebeplerini anlatıyor

29182532 Amin canım Rabbim sizede şifa versin inşallah olurda sen çareyi bulursan arastırıp lütfen banada yaz belki babamda kurtulur 😟 sizin ilk tam olarak nerde çıktı

Glcan_trr sac diplerinde parmak uçları birde göğüs ortasında cikti.araştırıyorum bulursam söylerim inşallah bitkisel yöntemleri deneyeceğim bakalım nasıl olur