Selam kızlar. Son adet tarihim 10 haziran, haziran sonlarına doğru geri çekilme ile korunmuştuk fakat tedbir amaçlı Ella hap içtim. 10 temmuzda regl olmam gerekiyordu. Olamadım. 20 temmuzda idrarda gebelik testi yaptım negatif. Beta hcg verdim negatif. Tarlusal kullandım 2 gün önce bitti. Sorum şu; ella bu kadar gecikme yapıyor mu ilk kez içtim? Şu an 24 gün gecikmeliyim. Kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mıdır? Artık iyice kafayı yemek üzereyim :(

denizsavas bence yapabilir tam net bilgim yok ama doğum kontrol hapları geciktirici haplar bile yapıyor yani geciktirici hap kullandım 3-4 gün 2 ay adet olmadığımı biliyorum kan testi verdiyseniz bence olsaydı çıkardı geç döllenme bile olsa içiniz rahat değilse başka laboratuvarda yaptırın

karamellicappuccino ya hem idrarda hem kanda baktırdım ama tekrar baktırayım. Tarlusal bitiminin bugün 3. Günü bekliyorum 🤷🏻‍♀️

denizsavas ella regl geciktirmez diye biliyorum. İki defa kullandım aksine bir kaç gün önceden regl oldum. Ama acil durum doğum kontrol hapı olduğundan döngünüzü geciktirdiğinden düzensizliğe sebep olabilir. 10 temmuzda regl olmanız gerekiyormuş, kan testinin yanlış çıkacağını sanmam. Şayet hamile olsanız bir aylık olacakmış. “Neden hala olmadım” diye strese girmek de hormon dengesini bozabilir. Sizi çok rahatsız ediyorsa düşünmek, kadın doğuma gidebilirsiniz.

denizsavas Kullandığınız ilacın gecikme gibi bir yan etkisi yok. Prospektüsünü dikkatli okuyarak kullanmalıydınız. Hatta gecikme yaşadıysanız gebelik testi yaptırın yazar.
        Siz üst üste bir kaç hormon ilacı kullanmışsınız. Ertesi gün hapı üzerine tarlusal da içmişsiniz. Kan testinde hamile olmadığınız çıkmış. Doktora gidene kadar çok düşünüp stres etmeyin derim. Belki döngünüz değişmiştir.