Kızlar evde ekose kumaştan kendime düz kısa bir liseli eteği diktim üzerine gömlek bağlamayı düşünüyorum birde siyah ince çorap giyeceğim ( liseli gibi 🤪) Daha önce çok gecelik , jartiyer vs giydim ama hiç böyle bir şey giymemiştim. Giycem ama giyip ne yapabilirim role mi girmem lazım yani ? Hiçbir fikrim yok onu baştan çıkarmak istiyorum varmı tavsiyeleriniz tüyolarınız 😜
Evlilik yıl dönümü ? Fikrim?😜😜
CilekliLimon ben bu işlerden anlamam ama bu liseli kostümü benim hiç hoşuma gitmiyor. Yani bilmiyorum rol yapabilirsiniz. Eğilip kalkabilirsiniz. ZTen adamın dikkatini direkt çekersiniz
CilekliLimon bu gün lisesi kız kostümü giyersin adamın yarın liseli kız fantezisi olur gider liseli kızlara yazar. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi bir şey 😶
CilekliLimon şuan çok liseli dizisi başladı benimde aklima gelmedi değil 🤭 ama giydikten sonra ne yapabiliriz bilmiyorum
Seda06 eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın
CilekliLimon Liseli kız fantezisi bana hiç hoş gelmiyor. Neden lise çocuğunun fantezisini yapma ihtiyacı hissediyorsunuz ki…
Emommom maalesef ki gelen bir kesin var. Ben lisede öğretmenim ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Haa belki de adamın böyle bir fantezisi hep vardı ve ortaya çıkacak. Liseli size göre yetişkin olabilir bana göre çocuk. O yüzden ben hoşlanmıyorum. Tabi herkesin kendi özel hayatı.
CilekliLimon saçlarını iki yandan bagla birde kirmzii ruj 😂
Emommom belki de öyle bir fantezisi vardır bilemeyiz. Ayrıca liseli, hemşire, hizmetçi vb kostümleri bana çok saçma geliyor. Bu fanteziye bir de hikaye ekliyolar.. korkunç bana göre 😶
Şu meslekleri fantaZi haline getirmekerinden hiç haz etmiyorum lise ye giden biri daha çocuktur hemşire öğretmen hostes birer meslek gurubudur bu tarz rollere girmeye ne gerek var yada bunu seks objesi yapmaya ne gerek var
- Düzenlendi
Cicekliperde liseli bana göre de çocuk. 20 yaşına göre her birey bana göre çocuk. 18 yasını doldurmuş olması yetişkin olduğu anlamına gelmiyor. Liseli dediğimiz çocuklarda zaten 13-15 yaşında ki ergenler. Benim içinde hepsi öyle. Demenize gerek yok. Ama hiç bir liseli de şu bahsettiğini kıyafeti giyip okula gitmiyor. O dediğiniz Amerikan dizilerinde oluyor. Eşi öyle bir fantezi kıyafet giydi diye aklına liseli çocuklar gelecekse ya da aklında daha öncesinden bastırdığı liseli çocuklara karşı fanteziler varsa zaten o kişi de sapıktır. Acilen ondan uzaklaşmakta fayda var. Kaldı ki bu tarz şeylerin giyilmesinden bende haz etmiyorum. Ama şahsen kullanıyor olsam da bu kıyafeti “liseli kız” gibi bir fantezim de olmazdı. Lüzumsun bişey çünkü. O kıyafeti giydiğin zaman liseliyi düşünen erkek kadar o kıyafeti giyip “liseli kız” fantezisi kuran ve yapan kadın da sapıktır bana göre. Ha dümdüz giyersin normal bir jartiyer gecelik giymiş gibi davranırsın neyse. Ama diğer türlü kurulan fantezilerin hepsi sapıklık içeriyor.
Cicekliperde neden
Cicekliperde biz lise de tanışmıştık zaten hani o günleri geri canlandırmak maksatlı düşünmüştüm
Seda06 anladım canım
Kuzulkurt Ya öyle şey mi olur fantaziyi fantazi yapacak şey o pileli etek ve çorabı yırtacak olması . Liseli dememin sebebi etek lise eteğine benzediği için ama şu devirde hangi liseye üniformayla gidiliyor ki
CilekliLimon tamam siz yapın o zaman fantezinizi
CilekliLimon liseli gibi 🤪
Liseli gibi gorunupte esinizi bastan cikaricaginizi dusunuyorsunuz da esiniz disarda gercekten liseli kizlari gordugunde ayni fantezileri kafasında kuracagini dusunmuyormusunuz?
E bu bildiginiz eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak 😀
- Düzenlendi
CilekliLimon Paylaşımınızda liseli gibi diyen sizsiniz zaten. Ayrıca şu an lisede forma giyilmiyor olmasının ne önemi var? Böyle bir fantezi olduğunu hepimiz biliyoruz. Siz de biliyorsunuz ki böyle bir şey yapmaya çalışıyorsunuz.