Kızlar şampuan alırken çok dikkat edin özellikle eldirorun şampuanını. 1-2 haftadır kafam kaşınıyor bit var zannettim başta eşime kontrol ettirdim bir şey yoktu içim rahat etmedi kuzenime kontrol ettirdim o da bir şey yok dedi. Sıcaklardandır dedim evde klima çalışıyor dışarı çıkmıyorum hiç sıcaklamıyorum. Kaşındıkça yıkadım yıkadıkça daha çok kaşındı. En son dün gece bir şampuana bakayım dedim tarihi geçmiş mi diye. Son kullanma tarihi Nisan’da bitmiş. Daha önce tarihi geçmiş şampuan kullanan oldu mu ya da 4 ay geçmiş olmasına rağmen (çok uzun süre değil) bu kadar kaşıntı yapması normal mi? Şimdi Clear men aldım mentollü ferahlatır diye umarım bu kaşıntı geçer bir an önce her dakika elim kafamda kaşıyorum gören bitlendim zanneder. 😔

Kuzulkurt Mentollü daha çok yakıp kaşındırır sanki. Zeytinyağı ya da badem yağı ile masaj yap bence. Şampuan kafa derisini kurutmuş olabilir. Ondan kaşınıyor muhtemelen.

Kuzulkurt tarihi geçmiş olan tüm ürünler derimize zarar verebilir . İçeriğindeki bir ya da birkaç ürünün ömrü ne kadarsa ona göre bir ayarlama yapılıyor. Açıldıktan sonra sallıyorum 12 aysa ömrü o sure zarfında kullanilmali. Market şampuanı değil de daha nazik bir şampuan kullanmanızı tavsiye ederim. Sac derinizde kızarıklık falan var mı ?

gshande hayır, kepek arttı biraz ve kaşıntı var onlar dışında hiç bir şey yok

Kuzulkurt kepek olmustur muhtemelen kullanma ve yıkama biraz kendi haline donsun şimdi sık yıkarsan egzamaya falan dönebilir kasımamaya calıs

Kuzulkurt en son ne zaman yıkadın ?biraz bekle kendini bulmasına izin ver bence sacın nem dengesini bozuyor tarihi gecenleri satmamaları lazım ya bak diyelim sacını 2 günde bir yıkıyosun 3. Gün ilk hafif sönme olur sacta cok az yaglanır ya tam o kıvama gelince yıka ama su cok sıcak olmasın dusta iyice tara ozellikle sac diplerini bol suyla akıt eger durum cok vahim diyorsan bir tık daha yaglı oldugunda yıka ama yine cok degil o zaman da kötü sonra bana teşekkür edersin gerçekten düzelicek

Rouge dün şişme havuzda oynadık kızımla saçım ıslandı ama yıkamadım bu gün yıkarım diye düşündüm. Bu gün yıkıyım pazartesiye kadar yıkamıyım olur mu acaba çok geç yağlanıyor zaten

Kuzulkurt Benim de aşırı kaşıntım var eşime baktırdım kaç defa bir şey yok diyor bu postu görünce gittim baktım son kullanım tarihine 07.06.2022 yazıyor bunun da tarihi geçmiş ilk defa gördüm böyle bir şey bu yaşıma kadar başımda 1 tane kepek yoktu kepeklenme de olmuş

Kuzulkurt aynı seyı bende yaşadım sıkayet ettim gratise gittim :) kız dedı şampuanlarda üretim tarıhı yazıyo .. açıldıktan 12 aya kadar kullanılıyor.. gerçekten öyleymıs .. senın gördüğün nısan tarıhı uretım tarıhı yani

Amannebileyim evet bende de kepek yoktu hiç. Bu şampuanı 2-3 haftadır kullanıyorum ve kaşıyınca kepek çıkıyor ve çok çok kaşınıyor iğrenç olmuş Elidor