Selam kızlar. Ben başlayayım biraz uzun olacak o yüzden kusura bakmayın. Biz 4 kardeşiz sürekli kavga edilen bir evde büyüdük hepimizde bir travma bir yara, bir kırgınlık var. Anneannemlere ayda 1 gitme hakkımız vardı annem işten gelmeden ablam bizi hazırladı annemi beklemeye başladık annem geldi babam tabi her zamanki gibi kavga çıkardı annemi evden kovdu ve bizim gözümüzün önünde annemi merdivenlerden itti annemin o çığlığını bizim çığlıklarımızı asla unutamıyorum hâlâ kulaklarımda. Küçücük aklımızla annem öldü diyebildik.. Aile apartmanı direkt amcamlar koştu geldi babama bağırıp çağırdılar babam kimseyi takmayan birisi hiç kimseyi dinlemeden hiç birşey olmamış gibi annemin yanına koştu sanki az önce annemi merdivenlerden kendisi yuvarlamamış gibi ben merdivenlerden aşağı baktığımda annemin yerde kımıldamadan yattığını gördüm işte o an dünyam başıma yıkıldı, çok şükür ki anneme hiç birşey olmadı bizim için güçlü durdu. O zamanlar babama baba demek istemiyorduk hiç birimiz çünkü bize babalık yapmadı, yıllarca evde yattı çalışmadı, her gün evde kavga gürültü, pazar kahvaltılarını burnumuzdan getirmeler falan filannn.. Annem sadece pazar günleri evde diye bir tek o gün kahvaltı yapabiliyorduk annemle tek başına çalıştığı için sadece çocuklarına bakmakla yükümlüydü 4 çocuğunun ne sevdiğini bilir gider alır ama babam ne yaptı ne etti o gün kahvaltı soframızı devirdi kavga çıkardı annem kızdığında bıçak alıp annemi öldürmeye yeltendi abim korkudan evden kaçtı, erkek kardeşim küçücük, korkudan odadan çıkamıyor, ablam annemi kenara çekmeye çalışıyor ben ise babamı engellemeye çalışıyorum 12 yaşında annesi ölmesin diye bıçağın önüne atlayan bi kız çocuğu.. Sonra biz büyüdük babamıza azda olsa karşı gelmeye başladık annemize dokunduğunda karşında bizi bulursun dedik annenin çocuklarını koruyup kollaması gerekirken biz 4 kardeş annemizi koruyup kollamaya başladık zaman geçti evdeki kavgalar bitti artık herkes güzel geçiniyor kavga yok gürültü yok ilk ablam evlendi 2 sene sonra ben evlendim. O evde geriye kalanların hepsi çalışıyor babam bile yıllardır evde boş boş yattıklarının geçte olsa telafisini ediyor bize yapmadığı babalığı geçte olsa yapmaya çalışıyor istediğimiz herşeyi alıyor torunlarına damatlarına bile. İçimizde hâlâ yaralar var travma var ama sonunda bu aile musmutlu olmayı başardı😍🙏🏻 Var mı sizinde travmalarınız yada yaşadığınız kötü olaylarınız???