Kızlar kendi başıma çözüm bulamadım. 3.5 senelik evliyim eşimde erken boşalma sorunu var bunu kendiside çok araştırdı bir yol bulmak için ama nafile bende dile getirmiyorum aman ne takıyosun falan diyorum morali daha da bozulmasın diye ama seviştikten sonra aşırı modu düşüyo hemen boşaldığı için jel mel denedik ama kar etmedi önerisi olan var mı

_perilice_ 7 senedir bizde pek bişey bulamadık doktora gitmek gerekiyor sanırım ama ben eşimi ikna edemedim. İkinci de nisbeten daha uzun oluyor ilkine göre birde mesela tam boşalacak ya o an çıksın bi 10 15 sn dinlensin aklını dağıtsın bu şekilde de belki etkisi olur. Çok önceden okumuştm google dan öyle yapınca hem kendilerini tutmayı öğreniyorlarmış ben fark göremesem de djfkekskx

Nefedukaa hayır olmadı iş yerinde de me zaman nereye gitti görünüyor ve işi dolayısı ilede sürekli herşeyleri kontrol edildiğinden kimse ürolojiye gittiğini görsün istemiyo

_perilice_ insanların üreme organlarıyla ya da sistemleriyle ilgili hiç mi problemleri olamaz ya. Sadece erken boşalma problemi olanlar mı gidiyor ürologa. Ne saçma bi kontrol mekanizması bu.

Miniminibirperi işte bunu anlatamıyorum yada ortamını çok bilmediğimden bende anlamıyorum erkekler hemen erkeklikten vurur yaa yani yoksa bu adamların işi dediğniz gibi sadece erken boşalma sorunlarına çözüm bulmak değil hoş ama işteee erkek kafası 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

• Sept bunu yanıtladı.

_perilice_ Doktora gitmeden bir çözüme ulaşamaz. İnsanlar enfeksiyon içinde ürolojiye gidiyor. Şu kafadan çıksın eşiniz bence

_perilice_ canim bizde böyle sorun yaşadık eczacimizin tavsiyesiyle black Bery geciktirici sprey kullandık 3 katı etki yaratıyor en az 20 dk on sevisme olmadan ,ilk eşim bilemedi kulanmayi sonra daha detaylı yaptı öğrendi çok memnunuz tavsiye ederim ama eczaneden alın internette fln güvenmeyin orjinal olmaya bilir

_perilice_ ay gitsin doktora, bi şey soran olursa da taş vardı ondann gittim desin. Saçmalığa bak, el ne der diye kendi ilişkisini boşluyor.

_perilice_ iyide canım üroloji bölümü sadece cinsel ilişkiye bakmıyor ki, yarın öbür gün başka bir problemi olsa gitmek zorunda kalsa 🤔 bence gitsin böyle geçmez bu problem valla sana da yazık kusura bakma

hastanenin kameralarını da mı izliyorlar. Kan değerlerimi ölçtürmeye gittim ürolojiye yönlendirdiler desin bir şey olmaz ya. Erken boşalma belli bir noktaya kadar kontrol edilebilir. Genelde iş kişinin psikolojisinde odaklandığı şeye strese göre değişebiliyor. Amacı bir an evvel seni mutlu etmek hedefe ulaşmak olursa vücutta buna odaklanır sıradan bir git gel veya yabancı bir cismin sürtmesi gibi zihninde canlandırırsa muhtemelen süreç uzayabilir ama uzman birinden destek alması gerekir. Diğer türlü zor. Psikiyatriye de gidebilir ama ilaç verirse daha kötü de olma ihtimali var yan etkileri fazla oluyor psikiyatrik ilaçların.