Gecemavisi-1 Rabbim annenin de babanın da yardımcısı olsun tez zamanda şifalarını versin, sizi de onlarsız koymasın inşallah 🤲🏻 Dualarım sizinle 🥺

Gecemavisi-1 içimi dağladın gece gece😞 Rabbim acil şifalar versin. Ben anlamam pek ama annem doğal tedavileri çok araştırır faydasını da görüyor. Kudret narı kansere iyi geldiğini biliyorum zeytinyagının içine koyuyorlar. Çörekotu (yağı da var) hadiste ölüm harici tüm dertlere çare olarak geçiyor. Kantaron/udihindi yagı hücre yenileyici bunları araştır lütfen.

Gecemavisi-1 en büyük korkumu sizin cümlelerinizde okudum, yüreğimde hissettim rabbim inşallah babanıza annenize sifa versin inşallah tez zamanda sağlıklarına kavusurlar.

@Gecemavisi-1 Yazdıklarınızı gözüm yaşlı okudum. Aynı acıyı yaşayan biri olarak yaşadıklarım aklıma geldi. Zaten hiç çıkmıyor da . Bir yıl önce babamı lösemiden kaybettim. Annem de bizlerde sizin dediğiniz gibi hayatımızın uzun bi süresi hastanede geçti. Şimdi hastalansam hastaneye gitmeye dayanamıyorum. Babamın çektikleri hiç gözümün önünden gitmiyor. Gizli gizli ağlamaları, bizlere gözleri dolu bakması. Erkenden gitmesi.. Aynı acıyı yaşayan biri olarak sizi okadar iyi anlıyorum ki. O kaybetme korkusu hele de anne. Şimdi en büyük korkum benim de . Ya ona da bişey olursa diye. Anneniz için hemen en kötüsünü düşünmeyin.Erken teşhisin önemi çok büyük. Herşey Allahtan geliyor. Ona sığınıp dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. Annenize de babanıza da Rabbim şifa versin tüm hastalara da.

Gecemavisi-1 bunlar bir gün geçecek inşallah kötüyü kovun o hâla sizi bulursa bırakın o utansın siz pozitif olun bu dönemde hepinize katkısı olacaktır
          Bende eşimin ailesiyle ilk tanıştığım zamanlarda yatağa bağlı bi amcası var ben o kadar üzüldüm ve içerlendimki çok dua ettim halada dualarımda bu gün onun eşiyle konuştuk nefesini bile makinaya bağlı olarak alıyor düşünsene o olmasa yaşamıyor yani bugün onunla konuşurken kadın bi laf dedi yani beni pamuk gibi etti o laf yanında çalışan hemşireleri var onlar demişki hani hep biz tatile çıkıyoruz biz bakarız sen git falan diye kadında bize nasıl gideyim hadi gittim gözüm burda kalır tatil tatil olmaz zehir olur sanki gitsem zevkmi alacağım dedi bi yandanda böyle bi olay hastalık vermişki rabbim birbirlerinin kıymetini nasıl biliyorlar yani sanki 18 lik gençler gibi ayrılamıyorlar karısı iş yapmaya gideceği zaman odadan çıkarken arkasından bakıyormuş adam kadında demiş artık bakma arkamdan sen böyle bakarsan ben nasıl iş yapmaya gidiyim diye ya bide şurdan düşündüm yani rabbimin sevdiği kullarımıda biri öyle biri öyle belkide cennetin en güzel köşesinde yerlerini belirliyorlar biz sadece olaylara kötü tarafından bakıyoruz bugün iyi tarafınıda düşündüm sonrada bizim bunca günahımızın kefaretini nasıl ödeyeceğimiz geldi aklıma onlar böyle ağır imtihanlardan geçerken biz bu rahat hayatın sorgusunu nasıl vereceğiz belkide bu dünyada çekmek en iyisi düşüncem belki yanlış bilemem ama ben durdum düşündüm hesap var kitap var imtihan var sonundada birsürü güzellik biz dualarımızı eksik etmeyelim rabbim en iyisini bilir ağlanmayla sızlanmayla geriye hiçbişeyi getiremiyorsun olmayanlara takılıp ta olanlarıda kaybetmeyin lütfen annenize babanıza yetebildiğiniz kadar mutluluk yaşatın ağlamak suzlamak hiçbişey getirmez tam tersi götürür rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah

Gecemavisi-1 Çok zor şeyler yaşıyorsunuz. Sizi anlıyorum babasını kanserden kaybeden biri olarak. Lütfen kendinizi bırakmayın. Annenizin babanızın size her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Sizi yıkılmış görürlerse toparlanamazlar. Dimdik ayakta durmanız gerekiyor. Bu hastalıkta moral çok önemli. Bağışıklıklarını sağlam tutmak zorundasınız. Stres bağışıklığın düşmanı maalesef. Allah yardımcınız olsun, korktuğunuza uğratmasın.

Marbled babamı hertürlü iyi diye oyalıyorduk hastaneden anlamıyordu ama annem herşeyden anlıyor. Anneme anlatsakta annem bizi dinlemiyor sürekli ağlıyor. Ben annemi ağlarken görmeye dayanamıyorum. Evimiz hüzün evi gibi. Gülmek harammış sanki bize. Niye böyle oluyor anlamıyorum. Allah kimseyi dara düşürmesin. Allah razı olsun sizden de

Eskobar öyle tabi. Kanser çok farklı birşey. Annem ucunda ölüm olduğunu düşünüyor. Babamın hastalığını öğrendiğin de çok ağlamıştı. Kendi hastalığın da da çok ağladı. Onları öyle görmek bizi perişan ediyor. Ne kadar iyi diye anlatsakta ben görüyorum kanserin iyisi olmaz diyor. Babamın yanında hastaneler de hep annem vardı. Kanser tedavisi gören bayanlarla hep konuşuyordu herşeyi biliyor. İyi anlatsan da kötü diye düşünüyor. Off ne zormuş aile ile sınanmak.

Gardenya anne gerçekten daha zormuş. Annemin yüzüne bakamıyorum. Babam orda ağlıyor annem kanser diye. Annem babama ağlıyor sen ne olacn diye. Bi eve 2 ateş düştü. Koru hepimizi yakıyor. Hastane köşelerinde süründü kadın. Nasıl olacak diye ağlıyor. Bizleri de düşünüyor. Allahım kimseye vermesin çok zor çook. SiZin de başınız saolsun. Rabbim annenizi size bağışlasın başınızdan eksik etmesin

gshande benmde babamdan sonra tek korkum annemdi. Sürekli kansersem deyip beni de korkutuyordu. Hergün dua ederdim annemin sonuçları temiz çıksın diye. Ama malsef olmadı. Bu pislik hastalık annemi de buldu. Babamı bile kabullenememşken şimdi de annemde olması çok zor.

@Gecemavisi-1 Sağolun Allah razı olsun. Sizin de Allah yardımcınız olsun. İkisine de Rabbim şifa versin. Ama herşeye rağmen siz yanlarında daha güçlü durup çok bişey belli etmemeye çalışın. Biliyorum çok çok zor. Biraz iyi düşünmeye çalışın. Önce doktor görsün ameliyatla alırlar bişeyi kalmaz inşallah. Zor günler zor sınavlar. Dayanmak çok güç. İnşallah bu zor günler sizin için bi an önce geçer. Dualarım sizinle. Okuyabilirseniz bu zor zamanlarda İnşirah süresi okuyun. Kısa bi sure. Anlamı da çok güzel yüreği ferahlatır. İyi gelir.

Gecemavisi-1 Rabbim sifa versin sizi cok iyi anlıyorum babam da 6 yıl kanser tedavisi gördü iyi olsun diye beklerken annemin kanser olduğunu ögrendik ve yıkıldık evin en büyük olanı bendim o kadar sıkıntı yasadık ki 😞 Rabbim kimseye yaşatmasın

Gecemavisi-1 canım Allah acil şifalar Versin öncelikle 🙏🏻 Allah sizlerin başınızdan eksik etmesin babanızı da annenizi de 😢 tam uyuyacaktım uzun zamandır girmediğimi fark ettim bir göz atayım dedim. Ben 6 yıl önce annemi kaybettim 😔o gittikten sonra çok şey değişti hayatımızda annesizlik çok zor bir şey kokusunu sesini almamak tarif edilemez bir duygu 😕o gittikten sonra yapamadık oralarda yurtdışına taşındık 2 yıl geçtikten sonra. Burada henüz 1 yılımız bitmeden babamın kanser hastası olduğunu öğrendik . Böbreğinden akciğerine karaciğerine hemen hemen bütün iç organlarına bulaştığını söyledi doktorlar. Böbreği aldılar hemen sonrasında tedaviye başladı. Almanya’ da çok iyi bakıyorlar çok şükür 🙏🏻 ama dediğin gibi gözünüzün önünde gün gün eridi. Uyuyordu hep bir bisküvi tanesi kadar ekmek yiyordu o kadar kiloluydu ki 45 kilo falan oldu. İki kız kardeşim bir abim evlendi bu süreçte büyük olarak ben kaldım benden de iki küçük var evde. Bir anda bütün sorumluluk benim üstüme düştü. Zorlandım çok. Yoruldum. Ağladım yeri geldi. Hatta bu süreçte birde korona olduk. Babam hep kusuyordu vucüd değerleri çok düştü zihin bulanıklığı yaşadı yoğun bakımda kaldı sabaha kadar küçük kızkardeşimle sabahladığımız günlerimiz oldu. Ama çok şükür şimdi iyi iştahı da açılmış yemekte yiyor daha da iyi olacak çok şükür 🙏🏻 seni çok iyi anlıyorum şuan. Adını bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ kim olduğunu bilmiyorum ama Anneni kaybetme korkunu da anlıyorum. Baban için duyduğun endişeyide 🙆🏼‍♀️ Dualarımız sizinle olacak hep 🙏🏻 Rabbim sabredenlerle beraberdir bunu unutmayın derdi de dermanı da veren o. Bütün bunlar bir imtihan. Anne ve babanıza destek olmanız lazım el ele verip mücadele etmelisiniz 💪🏻 O zaman biriniz bir diğerinizden güç alacaktır emin ol 🤞🏻Dertleşmek istersen bana numaranı atabilirsin. Bueada hiç arkadaşlık kurma vaktim bile olmadı iki iyi dost sırdaş olabiliriz🥲

Gecemavisi-1 çok geçmiş olsun rabbim şifa versin her ikisine de 🤲 benimde annem rahim kanseriydi 36 yaşında rahmi alındı zor zamanlar geçirdi birden olunca ama şuan çok şükür iyi. Çok iyi bı doktora gidip ameliyatını yaptırıp herşeyi temizlemesi gerekir . Tekrardan Allah’ım şifa versin 😔🤲

Gecemavisi-1 Okurken yüreğim daraldı nefes alış verişim hızlandı gözlerim istemsiz ıslandı Allahım imtihanızı kolay eylesin Rabbim ikisinin de kokusunu Sesini varlığını eksik etmesin Acil şifalar diliyorum.. dualarımda olacaklar söz 🙏🕊

Gecemavisi-1 okurken bile içim titreyerek okudum siz bunları yaşıyorsunuz..İnsallah sağlıklarına kavuşurlar hep sizin yanınızda olurlar..Allahım şifa bekleyen tüm kullarına sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah..Öpüyorum annenin ve babanın ellerinden çok geçmiş olsun canımın içi..😔🙏🏻🙏🏻