gshande isyan değil ama ne biliyim 2 sinin birden olması neden diye düşündürmeye başladı. Neden 2 si oldu. Onlara olacağına bana olsaydı keşke diye dua ediyorum. Onları öyle hastane köşelerinde görmek beni kahrediyor. Bu imtihan dünyası neden bu kadar ağır anlamıyorum

Gecemavisi-1 annem mide kanseriydi ama hastane ihmali yüzünden bi cok yerine sıçradı babam da basta beyindeydi ama onun da daha sonra bi cok yerinde nüksetti

Gecemavisi-1 Rahimi komple alınırsa vücudunda başka kanserli hücre çıkmadıkça tekrar etmez. Bu bahsettiğim iki kişi yumurtalıklarını aldırmamıştı. Sadece rahimi aldırmıştı.

Gecemavisi-1 rabbim size bağışlasın annenizi ve babanızı 🤲 okurken benim de içim yandı ne büyük imtihan böyle .. Rabbim sabır versin kanserin baş düşmanı stres üzüntü evinizde strese üzüntüye yer vermeyin pozitif olun lütfen 🙏🏻

honeyland annem çok ağladı dayanamadık hiç birimiz. Ama doktorla bugğn konuşunca biraz iyi olmuş sanırım. İnşallah atlatırlar bu kötü günlerimiz biter

Gecemavisi-1 Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah biliyorum çok zor çok geçmiş olsun Rabbim annene de babana şifa versin sakın isyan etme ne kadar zor olsada hiçbisey için geç değil inşAlah buraya babam kanseri yendi annem ameliyat oldu kanseri yendi ikiside çok sağlıklı diyerek mutlu bir post açtığını görürüz

Popy_ umarım o günler gelir. İnşallah bu hastalık onları bizden almaz.

Gecemavisi-1 neden benim başıma geldi neden üst üste geldi diyoruz maalesef ama dediğim gibi hayatta iyi de kötü de bizim için. Bir sınav neden diye sorgulamak bize daha basit geliyor hakli olarak ama derdi veren rabbim şifasını da verir inşallah iyi düşünelim