Rouge Nietzsche bilmiyorum ki elime gecse de bilsem bakalım naparım o paraya test etmek için gonder allahım 😂benim için suan kolye demek asık oldugum kolyeyi alırdım hemde degerlenirdi belki😂
Nietzsche Rouge yaa inşallah alabilirsin ilerde ,sayısal loto falan tutar inşallah ,oynadığın ilk iddiaa tutsun ,bitcoinden zengin olun,amin😂😂😂😂😂
Rouge Asafmoms o kadar sık bir kolye ki onu tak kıyafet ne giyersen giy o kolye tek basına ucurur yani böyle elime alır bakar bakar huzur dolardım onu gezmeye cıkarırdım kdkdkd öyle bisey😂 hem sık hemde spor dügünlük bir sıklık aklına gelmesin yani cok iyi ya gezerken gördüm vuruldum
Asafmoms Rouge bende sen anlatırken vuruldum resmen😂 ya fotosu yok mu fiyatı tam olarak ne kdr nerde bu kolye tam ihtiyacım olan kolye
Rouge Asafmoms bir kuyumcu ordan almamız gerekenler kalmıstı gittigimizde gordüm ama orası baya sey böyle tam altınlar falan yok istege gore getiriyorlar ama normalde gidiyolar gittikleri yerden güzel parçalar getiriyorlar satıyorlar .eşimin dügün hediyesini verip onun yerine bunu almak istedm ama öküzlük yapamazdım fotoğraf da cekme geregi duymadım ya birde böyle seylerde cinsler ya
Fatgi_ Kuzulkurt şimdi bir devlet memuru var ama onun işler biraz karışık İstanbul. 2 . Adayimiz bodrumdan geliyorrrr ve o bir Trendyol dağıtıcımcisi kendi arabasiyla dağıtım yapanlardan.. Adayimiz fabrikada çalışıyor Edirne’de yaşıyor. Hepsinin yaşı uygun hala için. 1. Hariç diğerlerinin efendiligine kefilim 🤣
TombulHatun Angellove2010 ücretsiz psikolog görevi yaparız canım anlay dinleriz belki yardımımız dokunmaz ama dinleyip yükünü hafifletirz
Yasak_elma Kuzulkurt Benim sana yaptığım yorumlara neden cevap vermiyorsun?Aramızda bi tartışma bi anlasmazlık geçtide benmi bilmiyorum?Yoksa sende kendi kendine çocuk gibi küsen zavallılardanmısın?
Kuzulkurt Yasak_elma zavallı mı? Bir sürü yorum var hepsine bakamadım en son birine baktım cevap verdim. @Rouge ve @TombulHatun ' a da yazamadım çünkü işlerim vardı. Bütün hayatım burda geçmiyor neticede 🙄
TombulHatun Yasak_elma bir yoruma 1den fazla cevap geldiğinde tek bir bildirim geliyor senin kuzula yaptğın yorumlarda ondan önce biz cevap vermişiz belki ondan görmedi ben kasıtlı birşey yaptığını sanmıyorum bazen okuyup o an bişey oluyor sonra unutuyoruz filan sorun edilecek bişey değil bence