guzelanne ayyy ben asla böyle şeyler söyleyemiyorum yaaa bende söylemek istiyorum niye utanıyorum anlamıyorum

guzelanne kız boşver başlık belli konu belli ve açık açık sormuş zaten sende açık açık anlatmışsjn mesela ben de konuşurum ama bu kadar değil çekiniyorum yaa hala bir türlü geçmedi bu çekingenliğim 5 yıl oldu evleneli 2 yılda sevgiliydik

Glcan_trr ay ben de çekiniyorum o yüzden sordum biraz hareket gelsin istiyorum 🤣 millet de islanmadan daha iyi orgazm olursun diye akıl veriyor ama başkasına gelince tü kaka

Gokkusagim kız biz napacağız böyle 😅 çekin çekin nereye kadar valla ben bu durumdan çok rahatsızım eşimle normalde herşeyimi paylaşırım ama konu cinsellik oldumu olmuyor en hoşlandığım orgazm olduğum oral ama maalesef eşim yapmaz niye yapmadığını bilmiyorum bende yapmam ona bunu bile soramıyorum yada istiyorum yap diyemiyorum canımı çok sıkıyor bu durum yaa valla

Aynı sorun bendede var ilk basta vajınusmustum kendı cabamla yendım bu seferde orgazm olamıyorum.Bunun ileriside cinsel isteksızlık ve suanda bende basladı.Terapiste gidecegiz bizde onumuzdekı ay :/

Glcan_trr önce sen yap belli o zaman i da sana yapar. İlk evlendigimiz zamanlar sadece ben yapıyordum sonraları eşim de yapmaya başladı

Gokkusagim ben bi ara yapmaya başladım canım ama yapmadı önceleri oluyordu hamileyken de oluyordu ama doğum yaptığımdan beri olmadı konuşacam ama cesaretimi topladım her ilişkide olmasada arada olsun istiyorum

Glcan_trr

Seda06 geldim kızlar geldim bi telefon değişikliği yaptımda o yüzden uzak kaldım ama sizde bişey konuşmamışsınız zaten😀amaaan istedikleri kadar linçlemeye çalışsınlar kızz Burda bile konuşulamayacaksa bu tarz konular kiminle nerde konuşulacak acaba😄konu sahibi ne yaptı acaba açıldımı biraz seks sırasında?Ben konuşmayı çok seviyorum ama eşim suskun.Ben konuşturuyorum onuda.

Beyninle kendini tanısan zevk almaya başlarsın..