guzelanne ayyy ben asla böyle şeyler söyleyemiyorum yaaa bende söylemek istiyorum niye utanıyorum anlamıyorum
Orgazm olamama
guzelanne kız boşver başlık belli konu belli ve açık açık sormuş zaten sende açık açık anlatmışsjn mesela ben de konuşurum ama bu kadar değil çekiniyorum yaa hala bir türlü geçmedi bu çekingenliğim 5 yıl oldu evleneli 2 yılda sevgiliydik
Glcan_trr ay ben de çekiniyorum o yüzden sordum biraz hareket gelsin istiyorum 🤣 millet de islanmadan daha iyi orgazm olursun diye akıl veriyor ama başkasına gelince tü kaka
Gokkusagim kız biz napacağız böyle 😅 çekin çekin nereye kadar valla ben bu durumdan çok rahatsızım eşimle normalde herşeyimi paylaşırım ama konu cinsellik oldumu olmuyor en hoşlandığım orgazm olduğum oral ama maalesef eşim yapmaz niye yapmadığını bilmiyorum bende yapmam ona bunu bile soramıyorum yada istiyorum yap diyemiyorum canımı çok sıkıyor bu durum yaa valla
Aynı sorun bendede var ilk basta vajınusmustum kendı cabamla yendım bu seferde orgazm olamıyorum.Bunun ileriside cinsel isteksızlık ve suanda bende basladı.Terapiste gidecegiz bizde onumuzdekı ay :/
Gokkusagim bende bekliyim eşim çok konuşur ben bişey diyemiyorum
Glcan_trr önce sen yap belli o zaman i da sana yapar. İlk evlendigimiz zamanlar sadece ben yapıyordum sonraları eşim de yapmaya başladı
Seda06 anlatanı linclediler bir daha kimse yazmaz 🤣
Gokkusagim of evet 🤭
Seda06 azıcık akıl alcaz bırakmadılar 🤣
Gokkusagim ben bi ara yapmaya başladım canım ama yapmadı önceleri oluyordu hamileyken de oluyordu ama doğum yaptığımdan beri olmadı konuşacam ama cesaretimi topladım her ilişkide olmasada arada olsun istiyorum
Glcan_trr aynen öyle konuşmayı açınca onun durumuna göre anlatırsın zaten hep biz kadınlar cekiniyoruz
Gokkusagim aynen ya ben burdakileri görünce gaza geliyorum birde helal olsun açık açik konuşuyorlar
Eskobar teşekkür ederim canım 🌸
Seda06 geldim kızlar geldim bi telefon değişikliği yaptımda o yüzden uzak kaldım ama sizde bişey konuşmamışsınız zaten😀amaaan istedikleri kadar linçlemeye çalışsınlar kızz Burda bile konuşulamayacaksa bu tarz konular kiminle nerde konuşulacak acaba😄konu sahibi ne yaptı acaba açıldımı biraz seks sırasında?Ben konuşmayı çok seviyorum ama eşim suskun.Ben konuşturuyorum onuda.
Glcan_trr Amaan napalım kocamızdanda utanacaksak kimle konuşcaz açık saçık cümleleri 😄🤪
guzelanne aynen haklısın valla🤣
Beyninle kendini tanısan zevk almaya başlarsın..