Tire35 İstanbulda 1100 veriyoruz ama çatının akmadığı yağmur yok ev 55-60 m2 arası bi şey az aşağımızda çingene mahallesi durumum olsa dakika durmam ama imkansızlıktan oturuyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun
Bum sosyolog1kadin bende Bursa’danım. Doğru diyorlar bursa merkez kesimde gerçekten 4-5ten aşağı ev yok maalesef
Lagosiyawo Mujahide_esved benim kendi evim fakat altta kiracım oturuyor 2750 kira alıyorum ist bence ben fazla insaflıyım bu düzeyde bi daire için ⅘ binden aşağı almıyolar burda
Betybety Yusra yani asıl siz neye istinaden beni yargilayabiliyorsunuz ki? Ben kendi planimi söyledim benimde kendime gore giderlerim var belli bir gelirim var. Bana kalsa hic zam yapmam ama bana yapiliyorsa ve malesef ki bu duzen boyle gidiyorsa benimde yapma gibi bi durumum olabilir yani. Ins Allah herkese ev nasip etsin. Nelerden kısıp aldik evimizi yeni gelin olmama ragmen altinlarimi satip aldim ben evimi millet gibi kolumda dursun hava atayim demedim. Ki esim sulalenin tek oglu bitanecik gelinim yani. Yanlis cümleler kurmussunuz ben yanlis bisey demedim kusura bakmayın da.
Betybety Yusra bende ev sahibime dedim 20 oranla kira arttırabilirsiniz diye adamin dedigi cümle şu; kim takar devletin dedigini siz çıkın evden 3.000 lirara veririm zaten evi kiraya….
Bsrkaya Masalmisali kiralar çok fazla gerçekten yaa. Asgari alan ücret bütün maaşını kiraya yatırıp aç kalacak galiba 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Hilalirpik Mujahide_esved ankara da oturuyorum 850 tl ye oturuyordum birdaki ay 1500 olacak ev gayet guzel carsinin ortasinda ulasim sıkıntısı falan yok
Masalmisali Bsrkaya gercekten öyle hele ev fiyatları mümkün degil ev almak bu insan ne yiyip ne icicek bunca parayı kiraya yatırımla 😑
Bsrkaya Masalmisali evet gerçekten oylee millet ev hayalinden vazgeçti zaten istemeye istemeye herkes apart bakıyor ufacık kıçı kırık apartlar bile kaç milyarrr
miniess Kendi evimiz çok küçüktü kiraya verdik bu yüzden, biz 3+1 daireye İstanbul’da yeni taşındık, kira 12.000 TL 🥹
Yusra miniess 12 bin mi yuh gelirsiniz nekadr ya bn anlamıyorum asgari ücret ile çalışan bu evi nasıl versin 6 bin den aşağı yok ölelim biz ya
miniess Mujahide_esved eşim de bende çalışıyoruz bulunduğumuz çevrede 3+1 daireler 20.000 civarlarında malesef